ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανδρούσα: Ξεσκαρτάρισμα …και μετά μεταγραφές!

0
  • ΓΕΩΡΓΑΚΛΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΤΑΒΑΝΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΥΣΑ»
  • ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ!

Προ 24ωρου έγινε το ραντεβού μεταξύ της διοίκησης της ΑΣ Ανδρούσας και του νέου προπονητή Νίκου Γεωργακλή και πραγματοποίησαν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια σοβαρά ζητήματα και για να προγραμματίσουν πώς θα «χτίσουν» την ομάδα.

Ο κόουτς πρώτα απ’ όλα θα δει και θα αξιολογήσει το έμψυχο υλικό και στην συνέχεια θα ξεσκαρτάρει το υπάρχον ρόστερ ξεκινώντας με τις αποχωρήσεις και μετά με τις ανανεώσεις των «παλιών» ποδοσφαιριστών.

Αφού γίνουν αυτά, θα γνωρίζει σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και ακολούθως θα προβεί σε μεταγραφικό προγραμματισμό ώστε να αποκτήσει τον αριθμό των παικτών που θα κρίνει αναγκαίο.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα αυτά τα θέματα και θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο…

Δεδομένου πως η ομάδα δεν μπορεί να κάθεται με ‘σταυρωμένα χέρια» και γι’ αυτό το λόγο είναι σε επαφή με ορισμένους ποδοσφαιριστές όχι όμως σε προχωρημένο στάδιο, απλά διερευνητικό, αφού οι άνθρωποι το συλλόγου θέλουν να έχουν μια εικόνα και θα αποφασίσουν εν καιρώ.

 

«Δεν υπάρχει “ταβάνι” για την ομάδα μου»

Ο Νίκος Γεωργακλής δήλωσε στη «Φ» ότι μέχρι να «μοντάρει» και να έχει έτοιμη την ομάδα του, δεν μπορεί να θέσει από τώρα κάποιον ρεαλιστικό στόχο για την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Πάντως για το μόνο που εμφανίστηκε απολύτως σίγουρος είναι ότι η ΑΣ Ανδρούσα δεν θα στοχεύσει στην παραμονή αλλά σε κάτι παραπάνω(!) και ότι δεν θα υπάρξει “ταβάνι” γι’ αυτούς και θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να πετύχουν.

Η πρώτη προπόνηση του συλλόγου θα γίνει στις 10 Αυγούστου (ίσως και λίγο νωρίτερα, καθώς περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι με το Κύπελλο), ενώ θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής θα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

 

Π. Ν.

125 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply