ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βάθρο για Κανελλόπουλο και Μυστριώτη στο ”Βραχάτι 2017”

0

ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΩΜΑΤΑΡΗ

Μεσσηνιακές επιτυχίες στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο ” Βραχάτι 2017” στην Κορινθία, στο αγώνισμα της αντοχής δρόμου των 74 χλμ. με διαδρομή από το Βραχάτι-Νεράτζα-Κιάτο-Σούλι-Κρυονέρι-Γονούσα-Καστράκι-Νεμέα-Αρχ. Νεμέα και Χαλκείο τον οποίο διοργάνωσαν την Κυριακή 9/7 η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) και ο Δήμος Βέλου-Βόχας.

podhlasia-eyklhs-2Ο Σταύρος Κανελλόπουλος του Ευκλή τερμάτισε 1ος στην κατηγορία Όπεν και 2ος στην Γενική Κατάταξη, επίσης καλό αποτέλεσμα έφερε και ο Βασίλειος Μυστριώτης, που έλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του Μάστερ Δ΄.

Δυστυχώς… ο αγώνας ήταν απαιτητικός και σε συνδυασμό με τον καύσωνα της Κυριακής, από τους 138 συνολικά ποδηλάτες που έλαβαν μέρος, οι 15 δεν κατάφεραν, να τερματίσουν μετά από την εμπλοκή τους σε ομαδική πτώση και 10 άλλοι τερμάτισαν εκτός χρόνου.

Δύο από αυτούς ήταν οι καλαματιανοί ποδηλάτες του Ευκλή Χρήστος Ποντίκης και Γεώργιος Ψωματάρης οι οποίοι είχαν πτώση με τραυματισμούς κατά την διάρκεια του αγώνα!

Ο Ποντίκης δεν κατάφερε να τερματίσει ενώ ο Ψωματάρης μετά από δύο πτώσεις στο 55 χιλιόμετρο και με ελαφρότερο τραυματισμό, τερμάτισε 20ος στην κατηγορία του Μάστερ Β΄.

«Η διοίκηση του ”Ευκλή” και οι συναθλητές των δύο ποδηλατών εύχονται γρήγορη ανάρρωση και με το καλό να ξανά επιστρέψουν στο αγαπημένο τους άθλημα, την ποδηλασία.’

 

255 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply