ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γιώργος Λαζαρίδης στο Ακρίτας Athletic Summer Camp

0

Έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό προσκεκλημένο είχαν την χαρά να γνωρίσουν τα παιδιά που συμμετείχαν την προηγούμενη εβδομάδα (11, 12 και 13 Ιουλίου) στο ΑΚΡΙΤΑΣ Athletic Summer Camp. Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα της επίσκεψης προβολή οπτικοακουστικού υλικού, την οποία παρακολούθησαν όλα τα τμήματα για καλύτερη προετοιμασία των παιδιών και τις επόμενες δύο πρακτική εξάσκηση με την καθοδήγηση του Γιώργου Λαζαρίδη.

Πολλές φορές τα παιδιά της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας νιώθουν μεγάλη περιέργεια, και ταυτόχρονα έντονο φόβο, όταν συναντήσουν κάποιο παιδί ή κάποιον ενήλικο που συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο από ότι τα ίδια έχουν συνηθίσει ή μάθει, π.χ. βλέπουν έναν άνθρωπο να μετακινείται με αναπηρικό καρότσι (Σέλινγκ,1999)

Ο πιο σημαντικός τρόπος καταπολέμησης της προκατάληψης είναι η έκθεση, κάτω από κατάλληλες συνθήκες, και σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Λαζαρίδη, που προσέγγισε τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο, με αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό ανάμεσα στις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Στη συνολική προσωπικότητα του Γιώργου, στοιχείο που τον καθιστά διαφορετικό, στην ικανότητά του να «παλεύει» και να αγωνίζεται με πίστη στο Θεό και αυτοπεποίθηση  καταθέτουμε την υποστήριξη από το πρόγραμμά μας και την αγάπη των παιδιών που με ιδιαίτερη ευαισθησία «δώρισαν» στον καινούριο φίλο τους ένα μπαλάκι του τένις με καραμέλες και λουλούδια!!!

84 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply