ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στόχος του Νηρέα το βάθρο στο ομαδικό με Γουρδεα και Βουγιουκλή (στο ατομικό)!

0
  • ΟΛΟΝΥΧΤΙΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (22/7) ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΨΑΡΕΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΟΥΣΑΚΙΟΥ (ΠΕΡΛΑ)

  • ΚΕΡΔΟΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Έπειτα από 6 αγωνιστικές που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα (δυο) και στον Πειραιά (τέσσερις) έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Αλιείας με φελλό 2017!

nhreas-kalamatas-3

Ένα πρωτάθλημα όπου ως τώρα λαμβάνουν μέρος 12 αθλητές και 2 κριτές από την καλαματιανή ομάδα του Νηρέα, έχοντας μάλιστα κατακτήσει 12 μετάλλια στην ατομική και ομαδική κατάταξη!

Σ’ ένα πρωτάθλημα που ουσιαστικά το μεγαλύτερο κέρδος για τον Νηρέα Καλαμάτας, είναι η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του στους αγώνες και ειδικά των δυο από τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές του, τον Δημήτρη Χριστόπουλο (12 ετών) και της Γαλήνης Βουγιουκλή (14 ετών)!

«Αυτά τα δυο παιδία μας κατέπληξαν με το αγωνιστικό τους πάθος και τις ψαρευτικές τους ικανότητες θέτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις βάσεις για το μέλλον του Νηρέα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός και αθλητές του Νηρέα, Νάσος Βουγιουκλής.

nhreas-kalamatas-4

Η «τελευταία πράξη θα παιχθεί» στην παραλία Σουσακίου (Πέρλα) όπου το Σάββατο 22 Ιουλίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός και θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές. Ένα ψαρευτικό πεδίο αρκετά δύσκολο, αλλά με αρκετά ψάρια, σ’ έναν ολονύχτιο αγώνα γεγονός που τον κάνει συναρπαστικό κι απρόβλεπτο στην έκβασή του!

Στόχος του Νηρέα Καλαμάτας είναι οι αθλητές του να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία, πρωτίστως να το ευχαριστηθούν (έξαλλου για ψάρεμα μιλάμε) και φυσικά να αποκομίσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Στόχος, επίσης, επίσης είναι ο αθλητής και γενικός αρχηγός, Νάσος Βουγιουκλής να κρατήσει το προβάδισμα που ήδη έχει αποσπάσει στην ατομική κατάταξη και να κατακτήσει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος! Ένα ακόμη στοίχημα του Νηρέα Καλαμάτας είναι η κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών από το δίδυμο Ανδρέα Γουρδεα και Νάσου Βουγιουκλή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση της ομαδικής κατάταξης.

nhreas-kalamatas-5

Τέλος, εκτός από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος τους νικητές … περιμένει και το μεγάλο έπαθλο… που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή τους σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά αλιείας που γίνεται στην γειτονική Γένοβα της Ιταλίας, τον προσεχή Οκτώβριο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

185 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply