ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζαλίκας: «Η ιστορία μας επιτάσσει την άνοδο»… Προϋπόθεση η επιστροφή του κόσμου της «Μαύρης Θύελλας» στο γήπεδο

0

ΑΠΟΛΥΤΑ συνειδητοποιημένος και “διαβασμένος” για τον σύλλογο που ήρθε και τι πρέπει να κάνει προκειμένου να πετύχει, φάνηκε με τα λεγόμενα του στην εφημερίδα «Φωνή» ο 55χρονος Μακεδόνας προπονητής της «Καλαμάτας», Νίκος Ζαλίκας. Δυο οι προϋποθέσεις για την επιτυχία της χρονιάς, η άνοδος και η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο για τον ίδιο αλλά και την διοίκηση της ομάδας από το ξεκίνημα κιόλας του κοινούς του ποδοσφαιρικού βίου!

Νίκος Ζαλίκας:

«Γνωρίζω που ήρθα…»

«Τιμή και πρόκληση να “κοουτσάρω” την ιστορική “Μαύρη Θύελλα” δήλωσε ο Νίκος Ζαλίκας που χαρακτήρισε πρόκληση την zalikas-nikos-1πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τοπικής ιστορικής ομάδας, γι’ αυτό και δεν άργησε να πει το «ναι» στους ανθρώπους του Μεσσηνιακού συλλόγου.

«Γνωρίζω την ιστορικότητα της ομάδας και είναι τιμή για μένα που θα συνεργαστώ με τους κ. Παπαδόπουλο και κ. Τσάκωνα και με όλη την διοίκηση και γι’ αυτό θέλω να δείξω θετικά πράγματα ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έχουν δείξει οι άνθρωποι του συλλόγου» είπε χαρακτηριστικά στη «Φ» ο Νίκος Ζαλίκας.

Άνοδος «…το επιτάσσει

η ιστορία της ομάδας»

«Η ιστορία της ομάδας επιτάσσει την άνοδο στην Β΄ Εθνική». Αυτό άλλωστε προσμένουν οι φίλοι της «μελανόλευκης» μετά τις δηλώσεις του προέδρου κ. Παπαδόπουλο και επιβεβαίωσε ο κόουτς που στην συνέχεια πρόσθεσε ότι αυτό του ήταν γνωστό εξ αρχής, εξάλλου γι’ αυτό ήρθε για να γίνει το βήμα παραπάνω.

Τον στόχο αυτό χαρακτήρισε «εφικτό κι όχι τόσο δύσκολο» καθώς ο ίδιος έχει την εμπειρία και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την «Καλαμάτα» να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Στα αγωνιστικά, έχει μια πρώτη εικόνα του ρόστερ και με υπομονή θα κινηθεί να αποκτήσει παίκτες εκεί που χρειάζεται η ομάδα.

«Να ζεστάνουμε ξανά τον

κόσμο με καλό ποδόσφαιρο»

Ένα ακόμη στοίχημα είναι ο κόσμος: «Να “ζεστάνουμε” τον κόσμο μας και να τον φέρουμε ξανά πίσω στο γήπεδο, με τις οικογένειες του», τόνισε ο νέος τεχνικός της «Καλαμάτας» και εξήγησε πως «για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο!»

«Ο Καλαματιανός όπως και ο φίλαθλος στην υπόλοιπη Ελλάδα έχει απογοητευτεί από το ποδόσφαιρο που παίζεται πλέον και ιδιαιτέρα τα τελευταία χρόνια στην «Καλαμάτα» έχουν πικραθεί. Ελπίζουμε αυτό από την νέα σεζόν να αλλάξει…» αυτά ήταν τα λόγια του Νίκου Ζαλίκα.

Προετοιμασία από τέλη Ιούλη

και φιλικά τον Αύγουστο

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη πότε τελικά θα γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, γι’ αυτό δεν είναι ακριβής και η ημέρα έναρξη της προετοιμασίας, που πάντως αναμένεται προς στα τέλη του Ιούλη. Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα φιλικά που θα δώσει η «Καλαμάτα» για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας της, μέσα στον Αύγουστο εκτός απροόπτου.

Ως γνωστόν, ο Έλβιο Μάνα και ο Γιώργος Κατσούλης θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η στελέχωση όλου του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, που θα πλαισιώσει τον Νίκο Ζαλίκα και θα συμβάλει στην επιτυχή πορεία της ομάδας τη νέα χρονιά.

 

Π.Ν.

Leave a Reply