ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» από το Τ.Ε.Θ. και βράβευση μαθητών Γυμνασίων-Λυκείων Μεσσηνίας και Ηλείας!

0

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ «ΝΟΤΑ ΑΡΝΟΚΟΥΡΟΥ»

o-filos-mou-o-leyterakhsΤΗΝ θεατρική παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελλάριου θα παρουσιάσει απόψε στις 8.30 μ.μ. το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (Τ.Ε.Θ.) στο Ανοιχτό Θέατρο Πλατανίων «Νότα Αρνόκουρου».

Πρόκειται για την ετήσια εκδήλωση στο συγκρότημα του Πύργου του «Μπάρμπα Αλέκου», κατά την οποία εκτός από τη θεατρική παράσταση γίνεται και η εκδήλωση για την καθιερωμένη βράβευση των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων από Μεσσηνία και Ηλεία.

Την εκδήλωση, που είναι ελεύθερη για το κοινό διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιτών, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και το Δήμο Τριφυλίας.

Τα πολλά τελευταία χρόνια στον ειδυλλιακό χώρο, του Πύργου του «Μπαρμπα Αλέκου», με την εξαιρετική θέα στην κοιλάδα της Νέδας και τον Κυπαρισσιακό, κάθε χρόνο μια βραδιά Πολιτισμού και Παιδείας, κερδίζει τις εντυπώσεις και κάτι ανάλογο υπόσχονται οι διοργανωτές και για τη σημερινή βραδιά.

Σαββατόβραδο, και μια μικρή απόδραση στην υπέροχη ορεινή Τριφυλία θα σας μείνει αξέχαστη. Ετσι κι αλλιώς τα όμορφα Πλατάνια έχουν βάλει σήμερα τα… γιορτινά τους και στις υπέροχες ταβέρνες – καφενεία μπορείτε να συνεχίσετε ψυχαγωγίας σας με τοπικές γεύσεις!

150 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply