ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Νεμέα την Δευτέρα (24/7) το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

0

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στο πλαίσιο των νέων πρωτοβουλιών που επιδιώκει το νέο και αρκετά δραστήριο έως τώρα Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου, για αποκεντρωμένες τακτικές συνεδριάσεις και επαφές κατά τόπους με τα σωματεία, την Δευτέρα 24 Ιουλίου θα βρεθεί στη Νεμέα.

Εκεί θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση με αφορμή τα μέχρι πρότινος πεπραγμένων, προηγουμένως, όμως, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Κων. Καλατζή και φορείς της περιοχής, για την συνδιοργάνωση με την Ένωση αθλητικών γεγονότων, για την ανάδειξη και την ώθηση, τόσο του αθλήματος της Πετοσφαίρισης και του Αθλητικού Τουρισμού, όσο και την παρότρυνση των νέων για την συμμετοχή τους.

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Νεμέας, θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, συγκέντρωση με τους εκπροσώπους των σωματείων των Π.Ε. Κορινθίας και Αργολίδας, για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του βόλεϊ στην Πελοπόννησο.

Αντίστοιχες ενέργειες από την Ε.Σ.ΠΕ.Π., θα υπάρξουν και σε άλλους δήμους της Πελοποννήσου, ενεργοποιώντας τον «κοιμώμενο γίγαντα» του Βόλεϊ.

72 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply