ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από μέρα σε μέρα δημοσιεύεται η προκήρυξη της νέας Γ΄ Εθνικής…. πρεμιέρα στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου;

0

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, η οποία θα περιλαμβάνει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «12sports.gr», η Ομοσπονδία προσανατολίζεται στην κατάργηση του περιορισμού της χρησιμοποίησης τριών ποδοσφαιριστών από 33 χρονών και πάνω, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στις ομάδες να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι!
Σε ό,τι αφορά στην πρεμιέρα, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Αρχικά έντονη ήταν η φημολογία ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αρκετά αργότερα, κάτι που ωστόσο δεν είναι εφικτό, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα υπάρχουν αγώνες μπαράζ μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα προβιβαστούν στο πρωτάθλημα της Football League. Αναμείνατε…

Leave a Reply