ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αύριο το “στερνό αντίο” στον Γιάννη Πετρόγιαννη…

0
    ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΑΡΥ πένθος στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του 27χρονου Γιάννη Πετρόγιαννη, φίλοι, συμπαίκτες, σύλλογοι όλοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια κι αποχαιρετούν έναν σπουδαίο νέο…
Το στερνό αντίο θα πουν αύριο, Τρίτη (25/7), στις 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Καλαμάτα (Μπουλούκου) όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.
Ακολουθούν τα συλλυπητήρια μηνύματα που εξέδωσαν μερικές εκ των ομάδων της Μεσσηνίας:

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: «Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένα νέο παιδί “ο Γιάννης”. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι από το χαμό σου. Η καλοσύνη σου, η ευγένειά σου, το ήθος σου σε είχαν βάλει στις καρδιές μας. Στη γειτονιά των αγγέλων που από σήμερα βρίσκεται, θα βρει σίγουρα αυτό που πάντα ήθελες. Την γαλήνη και την ηρεμία. Καλό ταξίδι αγαπημένο μας παιδί. Όλη η διοίκηση, οι συμπαίκτες και οι φίλοι σου».

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: «Αγαπητέ φίλε Γιάννη. Με βαθιά οδύνη και αληθινό πόνο ψυχής πρέπει να σου πούμε το τελευταίο αντίο γιατί φεύγεις νέος, έχοντας δυνατότητες να προσφέρεις ακόμα πολλά. Ακέραιος με αγνότητα και περιέργεια μικρού παιδιού.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: «Ο Γιάννης ήταν ένα παιδί που τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας, μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε πολύ. Φεύγει κι αφήνει πίσω του ένα τεράστιο κενό. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους παρά πολλούς φίλους του που τον αγαπούσαν. Να μην λησμονούμε ότι κάποιος πεθαίνει όταν αυτοί που τον αγαπούν τον ξεχνούν.
Εσένα, Γιάννη μου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη, θα είσαι πάντα στο μυαλό μας σαν ο συμπαίκτης, ο φίλος, ο τίμιος αντίπαλος.»

Α Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: «Το Δ Σ του Α Ο Διαβολιτσίου και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας οδύνη στην οικογένεια του άτυχου αθλητή Γιάννη Πετρόγιαννη για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του. Ευχόμαστε ο θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής, και να δώσει στην οικογένειά του υγεία, κουράγιο και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του.»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Το Δ.Σ του Εθνικού Καλαμάτας εύχεται κάλο ταξίδι στον παιχταρά Γιάννη, ο οποίος έδινε μάχη για την ζωή του όμως δεν κατάφερε να μείνει κοντά μας… Κάλο παράδεισο Γιάννη, θα σε θυμόμαστε για πάντα!»

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: «Το ΔΣ, ο προπονητής και έμψυχο δυναμικό της Θύελλας Παραλίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Γιάννη Πετρόγιαννη».

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: «Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΕΡΑΝΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Πετρόγιαννη για τον άδικο χαμό του.
Ευχόμαστε ο Θεός να τους δώσει υπομονή και δύναμη να παλέψουν για αυτό το τραγικό και ξαφνικό γεγονός.»

ΑΟ ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ: «Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πανευαϊκός εκφράζουν τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιάννη Πετρόγιαννη που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.
Καλό ταξίδι και κουράγιο στους οικείους του».

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: «Το Δ.Σ , οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των Πρασίνων Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας fc prasina poulia εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιάννη που έφυγε τόσο γρήγορα από την ζωή .
Καλό ταξίδι Γιάννη στην γειτονιά των αγγέλων.»

Α.Ο ΠΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Κ.ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: «Η οικογένεια του Α.Ο Πύλου “Κωστής Τσικλητήρας” εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Α.Ο Πανθουριακού, Γιάννη Πετρόγιαννη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δύναμη στους συμπαίκτες του.»

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: «Ο ΑΟ Μεθώνης, θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Πετρόγιαννη Γιάννη.
Κάλο του ταξίδι….»

ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: «Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η οικογένεια του Παμίσου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Πανθουριακού Γιάννη Πετρογιάννη, που έχασε τη μάχη με το θάνατο ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.»

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: «Το Δ.Σ της ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στο άκουσμα του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Α.Σ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΥ Γιάννη Πετρόγιαννη συνελθόν εκτάκτως αποφάσισε όπως:
Παραστεί σύσσωμο στην κηδεία και εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και στην ομάδα του τον Α.Σ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ.
Ευχή όλων μας να είναι η τελευταία απώλεια για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: «Είναι τραγικό να χάνουμε έτσι άδικα και τόσο νωρίς ένα από τα παιδιά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Καλό παράδεισο χαμογελαστέ Γιάννη μας…»
Ο πρόεδρος το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Προπονητών Μεσσηνίας θα παρευρεθούν αύριο Τρίτη στη νεκρώσιμη ακολουθία στις 6μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί στον Άγ. Γεώργιο Καλαμάτας.

Α.Ο. ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: «Η οικογένεια του Τέλου άγρα, Δ.Σ. παίχτες προπονητές εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Πετρόγιαννη.»

Leave a Reply