ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πολιτικές… ουρές της συνέντευξης  Νίκα στο Flash…

0

ΑΙΣΘΗΣΗ προκάλεσε η προαναγγελία της αποκλειστικής συνέντευξης του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στο περιοδικό «Flash της Μεσσηνίας».

ΕΤΣΙ το περιοδικό που ταυτοχρόνως κυκλοφόρησε το Σάββατο στα περίπτερα έγινε περιζήτητο, αφού ο δήμαρχος, απαντώντας σε εύστοχες και πολιτικά «πιπεράτες»  ερωτήσεις του Πέτρου Τσώνη, έβγαλε πολλούς… άσσους από το μανίκι!!!

ΜΙΛΗΣΕ «για όλους και για όλα», όπως λέμε στη δημοσιογραφική διάλεκτο ή «εφ’ όλης της ύλης»,  οπότε αντιλαμβάνεστε ότι το ενδιαφέρον είναι αναμενόμενο και ξεχωριστό, ιδιαίτερα για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα του τοπικού πολιτικού σκηνικού στη Μεσσηνία!

ΚΑΘ’ ΟΤΙ ο Νίκας δεν… μασάει τα λόγια του (παρ ότι αυτό πολιτικά του στοιχίζει) και με δεδομένες τις κατά καιρούς αντιθέσεις και διαφωνίες του εντός… γαλάζιας πολυκατοικίας, είναι φυσικό να έχει φανατικούς φίλους, αλλά και «συνεπείς» εχθρούς!!!

Η ΣΙΒΥΛΛΙΚΗ απάντησή του για την «επόμενη μέρα» της ολοκλήρωσης της θητείας του στο Δήμο, είναι εύλογο για να προκαλέσει συζητήσεις «ειδικού ενδιαφέροντος», καθώς οι μνηστήρες για το μεγαλύτερο Δήμο της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι πολλοί, ενώ αναμένεται να γίνουν περισσότεροι αν στις επόμενες δημοτικές εκλογές ισχύσει η απλή αναλογική, όπως διατυμπανίζει η κυβέρνηση.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Νίκα προκαλεί ήδη πολλαπλές συζητήσεις και θα έχει αναμφισβήτητα πολιτικές «ουρές» το επόμενο διάστημα, όταν πολλά από τα ζητήματα που θέτει ο δήμαρχος απαντώντας, θα μπουν στο τραπέζι των πολιτικών συζητήσεων σε κόμματα, φορείς και τοπική κοινωνία.

ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 9 δημοσιεύουμε σήμερα τις ερωταπαντήσεις που αναφέρονται στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, με προεξάρχουσα, την εδώ και χρόνια υποβόσκουσα κόντρα Νίκα- Σαμαρά, που έχει περάσει από… σαράντα κύματα και τη σχέση του δημάρχου με την οικογένεια Μητσοτάκη!

ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ που έχει εξελιχθεί σε πολιτικά δεσπόζουσα αφού γόνος της είναι ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ και εν αναμονή πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο ο δήμαρχος τα λέει συχνά-πυκνά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα τοπικά πολιτικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα…

Θανάσης Τσαμούλης

Leave a Reply