ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρης και Σπύρος Χανδρινός στην κορυφή του Κ-17 τουρνουά Beach Volley της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

0

Με επιτυχία και καλαματιανή κυριαρχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το τουρνουά Beach Volley της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Παίδων-Κορασίδων Κ-17, που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο κατάστημα Beachlife-X στον Αγ. Βασίλειο Πατρών.
Μετά από μεγάλες μάχες στην άμμο, πρωταθλήτριες και πρωταθλητές ανεδείχθησαν αντίστοιχα οι ομάδες, των Πατρώνη Μ. – Σπυροπούλου Χ. και οι δικοί μας Άρης και Σπύρος Χανδρινός, αθλητές της Καλαμάτα 1980!
Την δεύτερη θέση στα αγόρια κατέκτησαν οι Σάκκος Α.-Γκρούμουσας Ξ. και στα κορίτσια οι Μπαξιβανάκη Στ. – Σ. / Καραγιάννη Μ.
Τρίτες ανεδείχθησαν στα κορίτσια οι ομάδες Τζιώρτζη Π. / Καπλάνη Θ. και Φραγκισκάτου Α.-Ε. / Χαντζή Ελένη, ενώ στα αγόρια οι ομάδες των Χριστοπούλου Ν. / Κανελλοπούλου Ε. και Παπαγιαννοπούλου Κ.- Παναγιωτοπούλου Π.
Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley της ΕΟΠΕ για την κατηγορία Κ-17, που θα πραγματοποιηθεί στις Ράχες Φθιώτιδας το προσεχές Σαββατοκύριακο και θα εκπροσωπήσουν την Ένωση μας.
Στο τουρνουά παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος του δημάρχου Πατρέων, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να βραβεύσει τους νικητές του τουρνουά.
«Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες καθώς επίσης και του εθελοντές Ερυθροσταυρίτες για την παρουσία τους.»

Leave a Reply