ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Γκόλφω και ο φάκελος της Κύπρου

0

ΒΛΕΜΜΑ τσακίρικο, σπιρτόζικο, ναζιάρικο, γεμάτο υποσχέσεις.

ΑΥΤΟ το βλέμμα είδε στην Γκόλφω της «ΦΩΝΗΣ» στις 18 Ιουλίου, φίλος αναγνώστης και ξετρελάθηκε μαζί της.

ΚΑΙ ΜΟΥ ζήτησε να στολίσει και την στήλη και για χάρη του λοιπόν σήμερα η Γκόλφω εμφανίζεται εντυπωσιακά στα «άλλα λόγια» και μεταξύ μας άλλο που δεν ήθελε ο γράφων.

ΓΚΟΛΦΩ για άλλη μια φορά λοιπόν και δεν έχω παρά να εκφράσω κι ελόγου μου τον θαυμασμό μου για τα κάλλη της.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ μάλιστα την σημερινή εμφάνιση την αφιερώνω στα παλικαρόπουλα του REX που έτσι κι αλλιώς πάντοτε την μνημονεύουν και μπράβο τους!!

***

ΚΙ ΕΝΩ η Γκόλφω παρελαύνει από παραλία σε παραλία και δείχνει την κορμάρα της και κάνει τη θάλασσα να βράζει από την φλόγα της, έτερος φίλος αναγνώστης αναρωτιέται για τα περί φακέλου της Κύπρου και της επισημοποιημένης πια παράδοσής του κι από ελληνικής πλευράς στους Κυπρίους αποδέκτες των στοιχείων του.

ΕΥΛΟΓΗ η απορία του αναντίρρητα και βέβαια αναμένεται να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνέχεια που θα έχει η υπόθεση του φακέλου.

ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση πάντως ακόμα κι αν αποδοθούν ευθύνες, ο χρόνος που έχει μεσολαβήσει από τότε που έγιναν τα γεγονότα το μακρινό πια 1974 δεν επιφέρει έτσι κι αλλιώς ποινές, και συν τοις άλλοις οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές, αν όχι όλοι, έχουν φύγει πια από τη ζωή.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κα υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

 

Θανάσης Παντές.

Leave a Reply