ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τουρνουά basket στα ανοικτά γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου στις 26 Ιουλίου

0

ΟΚΤΩ ανοικτά γήπεδα Basket με ειδικό αντιολισθητικό δάπεδο και το κλειστό γυμναστήριο του Πολυκλαδικού, έχουν παραδοθεί έως τώρα, στους φίλους του basket τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, ενώ τις επόμενες 15 ημέρες θα παραδοθούν και άλλα πέντε γήπεδα.
Τα γήπεδα που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο, στο Νέδοντα, στο Πάρκο του ΟΣΕ και σε κατάλληλα προαύλια επιλεγμένων σχολικών μονάδων, είναι στις περισσότερες ώρες λειτουργίας τους ελεύθερα στο κοινό.
Ιδιαίτερα τα εξωτερικά γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου, ηλεκτροφωτίστηκαν πρόσφατα, εξοπλίστηκαν με νέα ταμπλό και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό και έχουν έτσι καταστεί άκρως λειτουργικά.
Την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 08:00μμ, οργανώνεται στα γήπεδα του Σταδίου, τουρνουά Basket, με τη συμμετοχή των παιδικών ομάδων της Καλαμάτα 80, του Ακάδημου, της Καλαμάτα BC και του ΓΣ Μεσσήνης.
Η μεγάλη προσέλευση των αθλουμένων, ιδιαίτερα στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων, μας γεμίζει ικανοποίηση γιατί αυτό που σχεδιάστηκε σε εποχές κρίσης, υλοποιήθηκε και μάλιστα μόνο από δημοτικούς πόρους.

Leave a Reply