ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φέτος θα είναι η χρονιά μας!!!»

0
    ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παμίσου, με την διοίκηση να είναι σε συνεχείς διαδικασίες και σε συνεργασία με τον προπονητή, εξετάσουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές θα πρέπει, όμως, να είναι υπομονετικοί σ’ αυτές τις περιπτώσεις!
Επιπλέον, η μεσσηνιακή ομάδα θα περιμένει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που ψάχνουν κάποιο συμβόλαιο στην Γ’ Εθνική και θα συζητήσει με ορισμένους από αυτούς.
«Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε τα ονόματα των παικτών που συζητάμε, γιατί περιμένουμε πρώτα την ελευθέρας τους, καθώς έχουμε δει πολλές φορές ορισμένες περιπτώσεις να καταλήγουν σε φιάσκο…» δήλωσε στην εφημερίδα «Φωνή» ο τεχνικός του Παμίσου Αλέξης Μαντζούνης.

«”Καταδικασμένοι” να νικάμε!»
Για τον στόχο που έχει θέσει ο ίδιος και η ομάδα του για την νέα σεζόν ο κόουτς Μαντζούνης ξεκαθάρισε πως Πάμισος ελέω ιστορίας και φανέλας …είναι «καταδικασμένος» να νικά!
Στην συνέχεια ο κ. Μαντζούνης επισήμανε «Με υγιή ομάδα και με νέα παιδιά, ο Πάμισος θα πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν, το ίδιο άλλωστε έκανε και πέρυσι, αλλά στο πρωτάθλημα ήταν παρούσα η «Καλαμάτα» και φέτος που θα λείπει, θα είναι η ευκαιρία μας…»
Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, τόνισε ότι θα ήθελε να δουλεύει με έναν κορμό παικτών που θα αγγίζει τους 22 με 23 παίκτες, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, παρότι σύμφωνα με τον κόουτς, αυτός θα πρέπει είναι ο αριθμός στο ρόστερ μια ομάδας, καθώς έτσι δεν είναι λειψό ούτε και επιβαρυμένο.

Ανοικτά 2-3 μέτωπα…
πριν τον 15Αυγουστο η προετοιμασία

Τα ζητήματα των ανανεώσεων και των αποχωρήσεων φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό κι απομένουν μόνον 2-3 ανοικτά μέτωπα. Ένα από αυτά είναι η υπόθεση του Δρογγίτη, ο οποίος ήταν δανεικός και οι άνθρωποι του συλλόγου επιδιώκουν επαφές με την ομάδα του προκειμένου να παραμείνει και του χρόνου στο ρόστερ.
Τέλος, η προετοιμασία του Παμίσου θα ξεκινήσει λίγο πριν της Παναγίας, 15 Αυγούστου, με την ημερομηνία ακόμη να παραμένει ρευστή (11 ή 12 Αυγούστου).

Π.Ν.

101 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply