ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φιλιά και σφαίρες» από την Κινηματογραφική Λέσχη αύριο στο Σινέ Καφέ

0

Στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος της Λέσχης, με κωμωδίες από το παρελθόν μέχρι σύγχρονες ταινίες πρώτης προβολής, θα προβληθεί η κωμωδία μυστηρίου «Φιλιά και σφαίρες – Kiss Kiss Bang Bang» σε σκηνοθεσία Shane Black, αύριο στις 9:30 μ.μ., στο Καφέ Σινέ στη δυτική παραλία Καλαμάτας.

Ο Χάρι​ ​(Robert Downey Jr), ένας μικροαπατεώνας και καταζητούμενος από τις Αρχές, βρίσκεται στο Χόλυγουντ ως ηθοποιός και να παίρνει μέρος σε διάφορες οντισιόν. Για να υποδυθεί τον ρόλο ενός ντετέκτιβ, ο Χάρι θα πάρει μαθήματα από τον Γκέυ Περρυ (Val Kilmer), έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ χωρίς ηθικούς φραγμούς. Τα μαθήματα όμως θα οδηγήσουν την εμπλοκή τους σε έναν μυστηριώδη φόνο, όπου πίσω φαίνεται να κρύβονται υψηλά κλιμάκια της Χολιγουντιανής σκηνής.

Ο Shane Black γράφει και σκηνοθετεί ένα ιδιαίτερο φιλμ νουάρ με άφθονες δόσεις χιούμορ καταφέρνοντας να το συνδυάσει με το μυστήριο και την δράση, δίνοντάς έναν Robert Downey Jr σε μεγάλα κέφια, όπου μαζί με τον Val Kilmer υποδύονται ένα μοναδικό κινηματογραφικό δίδυμο.

 Είσοδος 4 ευρώ, ελεύθερη κάτω των 18 ετών

Leave a Reply