ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προπονητής στις Ακαδημίες Στίβου ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λούης Τσάτουμας!

0

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. πάρα τα …130 χρόνια του συνεχώς εξελίσσεται! Σε επίπεδο προπονητικό και αγωνιστικό δεν παύει να προοδεύει, να καινοτομεί, να κοιτάζει μπροστά και με θέληση να προσφέρει στη μεσσηνιακή νεολαία το δυνατόν καλύτερα, βάζει συνεχώς τον πήχη ψηλότερα.
Σχεδιάζοντας, λοιπόν, τις εκδηλώσεις των 130 χρόνων από τη «γέννηση του, το 1888, ο ιστορικός σύλλογος καλωσορίζει στο προπονητικό τιμ έναν δικό του άνθρωπο, τον εξαίρετο αθλητή που πρόσφατα πήρε την μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του… Λούη Τσάτουμα!
Μια σπουδαία προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει μέσα από την πολυετή εμπειρία του σε παγκόσμιες και πανελλήνιες διοργανώσεις στις νέες γενιές αθλητών που γαλουχούνται στους κόλπους του Μεσσηνιακού, αλλά και στον ίδιο τον σύλλογο που ο Λούης Τσάτουμας θα υπηρετήσει από το νέο του πόστο ως προπονητής.
Παράλληλα, οι εκπρόσωποι όλων τμημάτων είχαν χθές συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου όπου συζήτησαν για όσα επιθυμούν να γίνουν με αφορμή την γιορταστική φετινή χρονιά για τον σύλλογο.
Μάλιστα, χθες κοινοποίησαν και σχετικό φωτογραφικό υλικό με το εξής σχόλιο: «Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, συγκεντρωθήκαμε χθες 26/7/2017 στα γραφεία μας, οι εκπρόσωποι όλων των Τμημάτων και συζητήσαμε την οργάνωση της νέας χρονιά που θα αποτελέσει την βάση για το ελπιδοφόρο μέλλον του Αθλητισμού της Καλαμάτας και θα χαρακτηριστεί από τις εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 130 χρόνων ζωής του Ιστορικού Συλλόγου μας αλλά και από τον επίσημο ερχομό ως προπονητή στις Ακαδημίες Στίβου, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μας Λούη Τσάτουμα.»

messhniakos-tsatoymas-proponhths-1

Leave a Reply