ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το κατάστημα Κωτσόβολος στην Καλαμάτα ανανεώθηκε με 4 ορόφους γεμάτους τεχνολογία!

0

Μια νέα αγοραστική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες του καταστήματος Κωτσόβολος στην Καλαμάτα, με τέσσερις ορόφους γεμάτους τεχνολογία και προϊόντα που δεν θα θέλει κανείς να χάσει!

Οι άνετοι και υπερσύγχρονοι χώροι του καταστήματος, που εκτείνεται πλέον σε 2.000 τ.μ. στην οδό Αριστομένους 4, φιλοξενούν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ενώ η ευδιάκριτη σήμανση και η άριστη κατηγοριοποίηση τους, εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό αγοραστικό ταξίδι. Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των προϊόντων βρίσκονται στη διάθεση των πελατών, ενθαρρύνοντας τη διάδραση προκειμένου να μπορούν οι πελάτες να τα δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

 Το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό των 27 ατόμων είναι σε θέση να προσφέρει μια μοναδική καταναλωτική εμπειρία ακόμα και στον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Στο νέο κατάστημα λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360º, για να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Ενώ, υπό το κάλεσμα: «Ελάτε σπίτι μας» και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες του καταστήματος καλούνται να επισκεφτούν την κατηγορία μικροσυσκευών και να επιλέξουν την ιδανικότερη λύση μικροσυσκευής για το σπίτι και τις ανάγκες τους μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το κάλεσμα του Ελάτε Σπίτι μας επεκτείνεται σε όλο το δίκτυο της Κωτσόβολος, καθώς η κάθε υποκατηγορία μικροσυσκευών ξεχωρίζει και «καλεί» τους καταναλωτές: «Ελάτε σπίτι μας»… «να πιούμε καφέ», «να μαγειρέψουμε», «να κάνουμε beauté», «να καθαρίσουμε», «να σιδερώσουμε», αναδεικνύοντας με τη διαφορετική διάταξη των συσκευών, τη καλύτερη εργονομία, την άνεση στην πλοήγηση του πελάτη τη διευρυμένη αγοραστική εμπειρία και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Μια τεχνολογική εμπειρία που η Κωτσόβολος καλεί όλους να τη ζήσουν στο ανανεωμένο κατάστημα της Καλαμάτας!

Φωτορεπορτάζ

Leave a Reply