ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Νεοφώτιστοι και … «προσγειωμένοι»!

0

 • ΛΑΚΡΙΝΤΗΣ: «ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ»
 • ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
 • Σε συζητήσεις με δυο ποδοσφαιριστές βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕ Γαργαλιάνων ’προκειμένου θα «δυναμώσει» κι άλλο το υπάρχον ρόστερ. Ο ένας αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και ο άλλος αμυντικός χαφ και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι 2 περιπτώσεις μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.
  Προς το παρόν δεν διαφαίνονται άλλες μεταγραφές στον ορίζοντα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να προχωρήσει σε απόκτηση κάποιου παίκτη αφού όπως δήλωσε στην «Φ» ο προπονητής των Γαργαλιάνων, Θανάσης Λακριντής «άμα δούμε κάποια καλή περίπτωση ίσως να προκύψει η απόκτηση του».
  Εν τω μεταξύ, την 17η Αυγούστου περιμένουν πώς και πως όλοι στην ομάδα της ΑΕ Γαργαλιάνων να ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα σεζόν κι αναμένουν με αγωνία τι θα τους «φανερώσει» η πρώτη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής Κατηγορίας.

  «Να σταθούμε επάξια ως νεοφώτιστοι
  … “άγνωστη” η κατηγορία για μας»

  Για τους στόχους που έχει θέσει για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και για την συμμετοχή της ομάδα στην Α1 μίλησε στην «Φ» ο κόουτς Θανάσης Λακριντής: «Το πρωτάθλημα της Α1 είναι για μας άγνωστο, καθώς είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Στόχος μας είναι να σταθούμε επάξια στο πρωτάθλημα, για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να δουλέψουμε σκληρά και να είναι είμαστε σοβαροί και πειστικοί…»
  Σε ερώτηση σχετική με τυχόν βλέψεις για το … κάτι παραπάνω, ο τεχνικός της ομάδας των Γαργαλιάνων φάνηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος και δήλωσε ότι επιθυμία του είναι η ομάδα να είναι όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί… και ότι προκύψει!

  Π.Ν.

  Leave a Reply