ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ: Οι πεζοπόροι του θα διασχίσουν αύριο την Νέδα

0

ΤΟ ΠΡΩΤΟ κομμάτι της Νέδας από το Γεφύρι της Αρχαίας Φιγαλίας έως τους καταρράκτες, μήκους 8 χλμ θα περπατήσουν στις 29 Ιουλίου οι πεζοπόροι του Ευκλή Καλαμάτας.
Στην ασφαλή διάβαση ξεχωριστή συμβολή έχει το Σώμα Εθελοντών Διασωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Καλαμάτας).
Η διαδρομή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς έχει βαθμός δυσκολίας (++).
Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν κολύμπι και απαραίτητα χρειάζεται μαγιό-σορτσάκι , κατάλληλα κλειστά αθλητικά ή ορειβατικά παπούτσια και να προσαρμόζονται στις παροτρύνσεις των οδηγών / Αυλωνιτών. Όποιος επιθυμεί μπορεί βεβαίως να πεζοπορήσει και το δεύτερο κομμάτι με ατομική του, ωστόσο, ευθύνη.
Η εκκίνηση θα γίνει από την Καλαμάτα στις 8:30 π.μ. του Σαββάτου από τα γραφεία του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής (Αριστομένους 56, αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε., η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα και το κόστος συμμετοχής είναι στα 12 ευρώ.

Γλέντι στην πλατεία
Στις 8 μ.μ στην πέτρινη πλατεία της Αυλώνας με δωρεάν φαγητό, καλή μουσική και χορό, όλοι μαζί, πεζοπόροι και κάτοικοι θα περάσουν μια αξέχαστη βραδιά , μακριά από τα καθημερινά προβλήματα.’ Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου (27210 84844), στην α΄ αντιπρόεδρο και Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Ελένη Οικονομοπούλου 27210 90627 και στο κινητό 6974252234 καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής.

Leave a Reply