ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιώργος Κατρούγκαλος: Ηθική υποχρέωση η εκ νέου υποψηφιότητα στη Μεσσηνία!

0

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σειρά επισκέψεων σε περιοχές της Τριφυλίας παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του υπουργείου, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος συνοδευόμενος από κλιμάκιο, ο οποίος σημειωτέον σε συνέντευξή του στην τηλεόραση Best tv επιβεβαίωσε ότι αποτελεί ηθική του υποχρέωση να είναι εκ νέου υποψήφιος στην Μεσσηνία.

Ο αναπληρωτής υπουργός ενημερώνεται όπως έχουμε γράψει τακτικά για θέματα της Τριφυλίας και Δυτικής Μεσσηνίας καθώς σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην στήλη μας είχε επισημάνει την πάγια θέση του για υλοποίηση των οδικών αξόνων Ριζόμυλος-Κορώνη και Καλονερό-Τσακώνα.

katroygalos

ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο κ. Κατρούγκαλος διερχόμενος από την Κυπαρισσία είχε μια σύντομη στάση στη κεντρική πλατεία όπου τον χαιρέτισαν κάτοικοι, ενώ είχε φιλικές συζητήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων. Στην συνέχεια μετέβη στην πόλη των Φιλιατρών όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο αλλά και στελέχη για τα προβλήματα της περιοχής, καθώς γνωρίζει ότι συμβάλλει στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας μας αλλά ενημερώθηκε για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στους Γαργαλιάνους όπου είχε επαφές με στελέχη, πολίτες και φορείς για να ακούσει από πρώτο χέρι τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply