ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοπρασία για την τοποθέτηση ενοικιαζόμενων ποδηλάτων στην Καλαμάτα

0

Δημόσια ανοικτή πλειοδοτική δημοπρασία, με φανερή προφορική διαδικασία προσφορών, θα πραγματοποιηθεί για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων εντός της πόλης της Καλαμάτας, με σκοπό την τοποθέτηση ενοικιαζόμενων (κοινόχρηστων) ποδηλάτων. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, στο Δημαρχείο Καλαμάτας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του β΄ ορόφου, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής.

Οι εκμισθούμενοι χώροι για την τοποθέτηση σταθμών ενοικίασης ποδηλάτων, σύμφωνα με την Απόφαση 351/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι οι εξής:

  1. νότια της κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη
  2. πλησίον κεντρικής εισόδου του χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων «Τέντα», εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και τις ανάγκες των φοιτητών του Πανεπιστημίου, λόγω άμεσης γειτνίασης.
  3. στο νότιο τμήμα της οδού 23ης Μαρτίου, έναντι της ομώνυμης πλατείας
  4. στην πλατεία Δημαρχείου, έναντι κεντρικού κτηρίου Δημαρχείου
  5. σε κατάλληλο χώρο, στο δυτικό πεζοδρόμιο της οδού Αριστομένους, νοτίως της οδού Ξενοφώντος
  6. σε κατάλληλο χώρο, στη χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας και στη συμβολή της οδού Μαιζώνος με την οδό Ναυαρίνου, μετά από σχετική έγκριση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
  7. σε χώρο νοτίως της πλατείας Ιερού Ναού Αναστάσεως, στο νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου.

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ανά τετραγωνικό μέτρο για την παραχώρηση της χρήσης του συνόλου των αναφερόμενων κοινόχρηστων χώρων ορίζεται το ποσό των είκοσι οκτώ (28,00) ευρώ ετησίως, το οποίο αντιστοιχεί στο μέσο όρο τελών για την χορήγηση αδείας για τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τοποθέτηση εμπορευμάτων. Η αρχική τιμή εκκίνησης (ετήσια ) διαμορφώνεται μετά τον πολλαπλασιασμό της αρχικής τιμής ανά τ.μ. με τα παραχωρηθέντα τ.μ ήτοι:

22 τ.μ./ θέση x 7 θέσεις x 28,00€/τ.μ. = 4.312,00€

Το αντάλλαγμα που θα επιτευχθεί στη δημοπρασία (ετήσιο) είναι σταθερό για όλα τα έτη της σύμβασης.

Για να γίνει δεκτή προσφορά, πρέπει να υπερβαίνει τον ελάχιστο όρο ή μετά την έναρξη της δημοπρασίας το εκάστοτε αποτέλεσμα αυτής, κατά είκοσι ευρώ (20€) τουλάχιστον.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε τρία έτη.

Leave a Reply