ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τσιπροκαραμανλισμός», Μπακογιάννης – Μητσοτάκης και εκδηλώσεις

0

ΠΟΛΛΑ στοιχεία συντείνουν ώστε η γελοιότητα να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό παιχνίδι και ένα από τα πιο πρόσφατα ακούει στο όνομα «Τσιπροκαραμανλισμός» που λανσάρεται πλέον απροκάλυπτα από μια πλευρά της ηγεσίας της Ν. Δ. και του προσκείμενου σε αυτήν Τύπο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει πάντως παρελθόν, το οποίο ξεκινάει από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές το 2015 αλλά τον τελευταίο καιρό αποκτά ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις προφανώς όχι τυχαία, όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον ανυποψίαστος περί των πολιτικών τεκταιτομένων.

ΠΟΙΟΣ είναι ο στόχος όσων μιλούν για τσιπροκαραμανλισμό, προφανώς να «αποσταθεροποιήσουν» τον Καραμανλή θεωρώντας πως αποτελεί απειλή για τους ίδιους μέσα στη Ν. Δ.

ΤΟ ΙΔΙΟ  σκεπτικό αφορά και την περίπτωση του Κώστα Μπακογιάννη από τους  «απέναντι» που τον προβάλλουν ως αντίπαλο δέος στον θείο του Κυριάκο Μητσοτάκη, αρχηγό της Ν.Δ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ το παιχνίδι «χοντραίνει» και μπαίνουν γερά στη μέση πλέον οι –ισμοί κάθε λογοίς που βέβαια είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρχει αυτή την περίοδο στο πολιτικό σκηνικό

ΚΑΠΟΙΟΙ άλλοι ακόμα μιλούν κιόλας για μελλοντικό δίδυμο αντιπάλων Τσίπρας – Μπακογιάννης.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν βιάζονται οι μεν και οι δε. Εκείνο που ξέρω είναι πως τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο στην πολιτική.

ΟΛΟΕΝΑ και πληθαίνουν οι επαφές του με πολιτικά πρόσωπα ακόμα και από τη Μεσσηνία.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι βρισκόμαστε στο φουλ της καλοκαιρινής περιόδου, και ο Καραμανλής ως γνωστόν το καλοκαίρι ξεκουράζεται από την ξεκούραση των άλλων εποχών, τότε είναι σίγουρο ότι τελικά ίσως κάτι τρέχει στα γύφτικα.

***

ΠΙΣΩ στα δικά μας τώρα, τα Μεσσηνιακά, όπου το καλοκαίρι έχει το δικό του χρώμα και καθώς αρχίζουν για τα καλά και τα πανηγύρια, το χρώμα αυτό γίνεται εντονότερο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ λοιπόν και καλή διάθεση σε πείσμα όλων των κρατούντων.

ΑΣ ξεχυθούμε, όσοι ακόμα δεν το’χουν κάνει προς τις παραλίες κι ότι ήθελε προκύψει.

ΑΠΟ εκδηλώσεις να φαν’ κι οι κότες.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ απ’ άκρη σ’ άκρη σε Καρδαμύλη – Στούπα όπου οσονούπω αρχίζει η 5η coniectura

ΣΤΗ ΝΕΔΟΥΣΑ στις 11 του μηνός το καθιερωμένο ετήσιο συμπόσιο φιλοσοφίας που οργανώνει ο Νικήτας Βεργινάδης.

ΣΤΗΝ Τριφυλία στις 9 Αυγούστου παρουσιάζουμε τον φίλτατο Στάθη Παρασκευόπουλο, μέσα στην Κυπαρισσία, ενώ στις 18 Αυγούστου στο Σιδηρόκαστρο έχουμε εκδήλωση τιμής για τον γλύπτη Κώστα Γεωργακά.

ΓΙ’ ΑΥΤΑ θα πούμε περισσότερα στις μέρες που ακολουθούν.

ΑΠΟ ΤΗ θάλασσα στέλνω μηνύματα αισιοδοξίας προς κάθε κατεύθυνση.

 

Θανάσης Παντές

124 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply