ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

65χρονος Καλαματιανός συνελήφθη για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

0

Σοκαρισμένη η Μεσσηνία και το πανελλήνιο, από τη σύλληψη 65χρονου Καλαματιανού, για πορνογραφία ανηλίκων! Ο συλληφθείς με τα αρχικά Π.Μ., γεννημένος το 1952, μετά τη δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος του, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας και κρατείται στην Αστυνομία!

Την Πέμπτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ για τον εντοπισμό του, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παρενέβη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία αξιοποίησε στοιχεία του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις ΗΠΑ! Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρήστη, που απέκτησε πρόσβαση σε ιστοσελίδα διαδικτύου και υπερφόρτωσε φωτογραφικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Από την άμεση έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν στο σπίτι του 65χρονου Καλαματιανού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, τη Δευτέρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή και 2 φορητά μέσα αποθήκευσης, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση! Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Leave a Reply