ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΛΑΚ: Ευχαριστεί όσους βοήθησαν στον 1ο αγώνα «Γαλάνης κατσαρός» κι ετοιμάζεται για το 32ο Ράλλυ σπριντ Καλαμάτας

0

ΓΙΑ την διοργάνωση του 32ου Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας που θα γίνει 8-9 Σεπτεμβρίου 2017 στην περιοχή Σουληνάρι του Δήμου Πύλου –Νέστορος προετοιμάζεται η ΑΛΑΚ.
Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Χώματος 2017 και θα γίνει σε όμορφη γρήγορη και τεχνική διαδρομή και με οδόστρωμα άριστης κατάστασης, κάνοντας την καρδιά του χωμάτινου μηχανοκινήτου αθλητισμού να χτυπήσει δυνατά στην περιοχή μας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 21 Αυγούστου και τελειώνουν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου (ώρα 22:00).
Παράλληλα με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΑΛΑ Καλαμάτας ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση του «1ου Αγώνας DRIFT και Ατομικής Χρονομέτρησης Γαλάνης Κατσαρός», που διεξήχθη τον Ιούλιο στη πίστα καρτ SAN NICOLAS στη μνήμη του Σίμου (Γαλάνη) Κατσαρού, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη παρουσία του κόσμου:
«Το ΔΣ της ΑΛΑ Καλαμάτας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια και απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή του “1ου Αγώνα DRIFT και Ατομικής Χρονομέτρησης Γαλάνης Κατσαρός”. Τους οδηγούς που προσέφεραν όμορφο θέαμα, το ΕΚΑΒ, το Πυροσβεστικό Σώμα και τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού καθώς επίσης και τον υπέροχο κόσμο που κατέκλυσε τη πίστα καρτ και αγκάλιασε τη προσπάθειά μας. Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε το σκοπό μας χωρίς τη δυναμική του παρουσία αλλά και χωρίς τη βοήθεια των χορηγών μας που έβαλαν ένα σημαντικό λιθαράκι στο να κυλήσουν όλα ιδανικά. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους υποσχόμαστε ότι οι ενέργειές μας θα ενταθούν στη συνέχεια προκειμένου να φέρουμε ψηλά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ραντεβού στις 9-10 Σεπτεμβρίου στο Σουληνάρι και στο 32ο Ράλι Σπριντ …»

Leave a Reply