ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαιρινό Flash της Μεσσηνίας

0

ΑΡΓΗΣΕ αλλά ήρθε!

ΤΟ FLASH της Μεσσηνίας καλοκαιρινό και πολυσέλιδο είναι εδώ με πλούσια όπως πάντα ύλη και θέματα που αφορούν ποικιλοτρόπως το μεσσηνιακό γίγνεσθαι.

ΚΥΡΙΑΡΧΟ θέμα βέβαια η συνέντευξη του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα που πυροδότησε πολλές συζητήσεις και άνοιξε πολλά μέτωπα, ενώ έξυσε και πολλές πληγές αμφοτέρων των πλευρών.

ΜΕ ΤΑ λεγόμενα Νίκα ωστόσο θα ασχοληθούμε κι άλλη φορά, άλλωστε η ύλη του περιοδικού έχει πολύ περισσότερα θέματα για να ασχοληθούμε.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το θέμα για την έκθεση αγιογραφίας του Ηλία Κοντοζαμάνη που εξελίσσεται σε εικαστικό δημιουργό έκπληξη με ιδιαίτερα προσωπικό ύφος.

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και οι μόνιμες στήλες (Εν Καλάμαις, Πολιτικός αναλυτής, Τα πάντα ρει, Τα πρόσωπα του μήνα, Υπάρχει λόγος και βέβαια οι Μεσσηνιακές Στιγμές και το σκίτσο του Αργύρη Μαυρέα, καθώς και τα δήγματα εννοείται.

ΤΗΝ τιμητική τους στο τεύχος έχουν η Ελένη Αλαφογιάννη κι ο Γιώργος Μαρκόπουλος με αφορμή τα βιβλία τους, ενώ ακόμα υπάρχουν και βιβλιοπαρουσιάσεις όπως κάθε φορά.

ΚΛΕΙΝΩ με τον Χρήσιμο Οδηγό, πολύτιμο τόμο για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Μεσσηνίας που συνοδεύει το καλοκαιρινό τεύχος.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μια προσπάθεια που παρουσιάζεται μια φορά το χρόνο, κάθε χρόνο, αλλά ετοιμάζεται ολόκληρη χρονιά κι αυτή άλλωστε είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλή ανάγνωση

 

Θανάσης Παντές

131 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply