ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ανεπρόκοπος έχει Προκόπη…!

0

Εντάξει,, τι είναι να σε απαξιώνουν οι πρώην κολλητοί σου;  Διορίζεις  κάτι φρικιά με μεγάλους μισθούς και σε ευλογάνε  στον αιώνα τον άπαντα!  Δεν πα να λέει ο Βαρουφάκης ότι ο Τσίπρας είναι ανεπρόκοπος;  Εβγαλε Πρόεδρο Δημοκρατίας έναν Προκόπη, πρώην δεξιό και φτάνει η «προκοπή» να καλύψει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και άμα λάχει και τον Μαδούρο της Βενεζουέλας…!

Ανεπρόκοπος ο Αλέξης; Ντροπή σου Γιά(ν)νη! Δύο είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία στα θαύματα τους: Ο Ιησούς Χριστός που έκανε το νερό κρασί, και ο Αλέξης που έκανε το «όχι» – «ναι» στο δημοψήφισμα του 2015! Ανεπρόκοπος ο Αλέξης που πέρασε με άριστα τις εξετάσεις του μνημονίου;  Ανεπρόκοπος ο Αλέξης που έκανε ό,τι ήθελαν οι δανειστές και οι Γερμανικές Τράπεζες;  Αλλά εσύ πρέπει  να είσαι πιο προκομμένος γιατί ουδείς κατάφερε ούτε στη γερμανική κατοχή να κλείσει τις τράπεζες στην Ελλάδα…! Τεράστια  προκοπή  με σένα υπουργό Οικονομικών και τα νομίσματα σου εικονίσματα… τα εικονικά… δεν θα τα είχε καμία χώρα!

Γενικά έχουμε πέσει σε πολύ προκομμένους πολιτικούς στην Ελλάδα!  Τσαμπουκάδες   από την Κρήτη, δημοκρατικές καρακαηδόνες  της Αριστεράς, γυρολόγους «πασόκους», πρώην άπλυτους  που αγόρασαν σαπούνια με τον μισθό του βουλευτή…! Γενικά θα διαφωνήσω με το ανεπρόκοπος. Ενας νεαρός που κάνει ό,τι θέλει και κυβερνά με  μία ομάδα από άναρχο αριστερούς που απολαμβάνουν τη δεξιά ευημερία της εξουσίας, μόνο ανεπρόκοποι δεν είναι..  Γιατί όπως λέει και μία ξένη παροιμία: “ Πρέπει να είσαι  λέρα για να κυβερνάς γαλέρα”…

Θόδωρος  Γαλανόπουλος

Leave a Reply