ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πεζοπόροι του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ευκλής” περπάτησαν την Νέδα.

0

Το προηγούμενο Σάββατο με την ευκαιρία φέτος της συμπλήρωσης των 25 χρόνων από την πρώτη οργανωμένη διάβαση της Νέδας στη μνήμη του τελευταίου προέδρου της Κοινότητας Αυλώνας, Σωτήρη Λαμπρόπουλου, οι πεζοπόροι του καλαματιανού Συλλόγου συμμετείχαν στην διάβαση της Νέδας.
Οι υπεύθυνοι του πεζοπορικού τμήματος έχουν κάθε χρόνο καθιερώσει στο πρόγραμμα την συγκεκριμένη εξόρμηση.
Φέτος απόλαυσαν οι συμμετέχοντες της ομάδας του Ευκλή το πρώτο κομμάτι της Νέδας, από το Γεφύρι της Αρχαίας Φιγαλίας ‘εως τους δύο επιβλητικούς καταρράκτες. Εκεί απόλαυσαν το δροσερό μπάνιο τους.
eyklhs-pezoporia-neda

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Α’ αντιπρόεδρος και Έφορος δημοσίων σχέσεων του Ευκλή Ελένη Οικονομοπούλου, που συμμετείχε, καθώς και οι πεζοπόροι, δήλωσαν τα εξής: “Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές για την πρόσκληση και συγκεκριμένα στον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Τσακανίκα, στον πρόεδρο της Κοινότητας Αυλώνας Ιωάννη Λαμπρόπουλο, στον Ιωάννη Χριστόπουλο (Γιάννης Χριστόπουλος) και Ιωάννη Βουδούρη (Γιαννης Βουδουρης).
Επίσης ευχαριστούμε τους φιλόξενους ντόπιους κατοίκους, που μας μετέφεραν με τα αγροτικά τους, καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καλαμάτας, που για άλλη μία φορά μας συνόδεψαν.”

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΣΙΟ ΠΟΤΑΜΟ.
Επόμενη πεζοπορική εξόρμηση των καλαματιανών περιηγητών του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ είναι αυτή την Κυριακή (6/8) στο Φαράγγι του Λούσιου ποταμού.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 27210 84844 και 27210 90627, 6974252234.

373 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply