ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πάνος Μουζουράκης and the MOuZiCiANs την προσεχή Τετάρτη στην Καλαμάτα

0
 Τον πολυτάλαντο Πάνο Μουζουράκη (and the MOuZiCiANs) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε  την Τετάρτη 9 Αυγούστου, στις 9:30 μ.μ., στο Κάστρο της Καλαμάτας.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ, μία πολύ επιτυχημένη περιοδεία, με τις sold out εμφανίσεις του στον “Σταυρό του Νότου”, την “Άνοδο” και την  καταλυτική συμμετοχή του στο τηλεοπτικό voice, με τη χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα σαγηνεύσει το κοινό ακόμη μια φορά, παρασύροντάς το σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από την ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Θα παρουσιάσει ακόμα τα καινούργια του τραγούδια από το δίσκο του «Μονόλογος για δύο», όπου συνεργάζεται αποκλειστικά με το Μανώλη Φάμελλο.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του και είναι οι εξής:

Δημήτρης Φροσύνης – μπάσο, Παύλος Καλτουρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωση, Βαγγέλης Κοτζάμπασης – τύμπανα, Σπύρος Λιβάνης – κιθάρα και προστίθεται πλέον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών: ο Δημήτρης Καραγιάννης, σαξόφωνο-κλαρινέτο και ο Γιώργος Ζαρέας, τρομπόνι.

Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ που συμμετείχε στο Voice και η Δήμητρα Μπουλούζου, την οποία θα απολαύσουμε και στο βιολί.

Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα, ο Ηλίας Καρούμπαλης και ο Νίκος Λαγός είναι υπεύθυνοι για την ηχητική πανδαισία.

Η προπώληση εισιτηρίων της συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη γίνεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας ως εξής: 10:00-13:00 & 18:30-21:00. 

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 13,00 € & ταμείο: 15,00 €.

Leave a Reply