ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα Φωτόπουλος και Ζήσης και Κυριάκος Γλέζος!

0

ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, η σοβαρότητα, η πειθαρχία και οι θυσίες που συνοδεύουν τη θέληση για πρόοδο και προσωπική εξέλιξη οδηγούν πάντοτε σε ανάλογη ανταμοιβή. Κι αυτή καρπώνονται τώρα μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη μορφή ενός επαγγελματικού συμβολαίου!
Δυο ταλαντούχα νεαρά παιδιά από την Μεσσηνία, ξεχώρισαν στην Τρίπολη και υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης δεν μπορούν παρά να χαμογελούν και να ονειρεύονται …το αύριο!
Οι Γρηγόρης Φωτόπουλος και Γιώργος Ζήσης (φωτό) από τον Δαναό Καλαμάτας και ο Κυριάκος Γλέζος από τα Πράσινα Πουλιά, τη χρονιά που πέρασε, αγωνίστηκαν στην ομάδα U20 του Αστέρα αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και φέτος οι κόποι τους ανταμείβονται με το ιδανικότερο τρόπο!
Την είδηση ακολούθησαν θερμές ευχές – και διαδικτυακά – από τους πρώην πια συναθλητές και προπονητές τους στην Καλαμάτα και βεβαίως τους οικείους τους!

Η ανακοίνωση αναφέρει: ” Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε μια έμπρακτη κίνηση στήριξης και εμπιστοσύνης προς το έργο και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μας, υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με εννέα ποδοσφαιριστές από την Κ20. Αυτά τα παιδιά, τα οποία μαζί με όλους τους συμπαίκτες τους αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της Κ17 που έφτασε μέχρι τον τελικό του FINAL 4 και κέρδισε τους επαίνους της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, έχουν όλες τις προδιαγραφές για ν’ αποτελέσουν το μέλλον και την κινητήριο δύναμη του ΑΣΤΕΡΑ.

Η ευκαιρία που δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές όπως και σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών, είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και την κέρδισαν με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δίχως διακρίσεις δίνει την ευκαιρία εξέλιξης σε όλα τα παιδιά, είτε έγιναν επαγγελματίες είτε όχι στην παρούσα φάση. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν καθημερινά και να έχουν σεμνότητα και ταπεινότητα σε όλες τις δραστηριότητες τους.”

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ: “Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και σε αυτά που έγιναν επαγγελματίες και σε αυτά που ακολουθούν. Η σκληρή δουλειά και το να παραμείνουν προσγειωμένοι μπορούν να αποτελέσουν σπουδαία εφόδια για το μέλλον τους. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δείχνει με ακόμη μία κίνηση το πόσο πιστεύει στο ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες του. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να μας αναγκάσουν στο άμεσο μέλλον να τους θαυμάσουμε ξανά.”

    ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γιώργος Κανελλόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 29/01/2000

ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 24


Βασίλης Τσέκος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 21/01/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 26


Κυριάκος Γλέζος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 12/06/2000

ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 29

Μανώλης Ντίνε

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 09/02/2000

ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 32

Γιώργος Αντζουλάς

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 04/02/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 42

Γιάννης Χριστόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 22/06/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 45


Γιώργος Ζήσης
zhshs-giorgos-asteras-tripolhs

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 23/04/1999

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 67

Γρηγόρης Φωτόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27/04/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 80


Παναγιώτης Διαμαντόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 21/03/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 96

127 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply