ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη: Το βιβλίο του Μάκη Παπούλια

0

ΠΟΣΟ η φόρα ήταν μεγάλη τελικά μέχρι πού έφτασε;

ΙΣΤΟΡΙΕΣ και μνήμες αυτό το βιβλίο του Μάκη Παπούλια που κυκλοφορεί από τις «Αλεξάνδρεια» και είναι η πορεία της ζωής του, αλλά και της εποχής του συγχρόνως που συμπορεύεται με τη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

ΕΝΑ βιβλίο που διαβάζεται μονορούφι και το χαίρεσαι σε κάθε σελίδα.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έτσι το διάβασα ελόγου μου και με χαρά διαπίστωσα πως πολλά από τα όσα αναφέρει (σε πρόσωπα, τόπους και καταστάσεις) μου ήταν οικεία από τα πρώτα χρόνια της νιότης κι ας μην είμαστε συνομήλικοι.

ΑΥΤΗ όμως είναι μια προσωπική εκτίμηση και δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον αναγνώστη.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ στο βιβλίο λοιπόν.

Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ βαθιά πολιτικοποιημένο άτομο χωρίς κομματικές παρωπίδες παρουσιάζει στο βιβλίο αυτό αρετές ώριμου συγγραφέα με τον αβίαστο ρέοντα λόγο του.

42 ΚΕΦΑΛΑΙΑ αποτελούν τα περιεχόμενα των σελίδων του και κει συναντάμε περιγραφές από την παιδική ηλικία, τα πρώτα χρόνια της πολιτική του δράσης, επίσης έντονες σελίδες από τα χρόνια της εξορίας αλλά και την επαγγελματική καταξίωση που ακολούθησαν με πληθώρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, στο οποίο θα επανέλθουμε, ολοκληρώνεται με την δημιουργία της «Αρκαδιανής» του προτύπου αυτού πολιτιστικού και επιχειρηματικού χώρου στην καρδιά της Αρκαδίας, έργο ζωής τελικά για τον συγγραφέα.

ΕΝΑ βιβλίο που το χαίρεσαι εν ολίγοις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλό Σαββατοκύριακο.

Θανάσης Παντές

141 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply