ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σωτήρης Δημάκης: «Πρωταρχικός στόχος η γρήγορη παραμονή»

0

 • ΣΤΑ «ΘΕΛΩ» ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
 • ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ, ΕΤΗΣΙΩΣ, 3-4 ΠΑΙΚΤΩΝ
 • ΜΕΤΑ από αρκετά χρόνια απουσίας, η Ομόνοια επέστρεψε στην Α΄ Τοπική Κατηγορία και όπως φαίνεται ήρθε για …να μείνει!!!
  Το ρόστερ το οποίο απαρτίζεται από 22 παίκτες, είναι ολοκληρωμένο και η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της από την Τετάρτη.
  Ανοικτό «παράθυρο» ωστόσο παραμένει μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις!!!
  Αυτό πιθανόν να σημαίνει πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή, με την περσινή δευτεραθλήτρια της Α1, να έχει αποκτήσει 11 παίκτες όσους ακριβώς έχει δώσει, κρατώντας έτσι μια σχετική ισορροπία. Αυτό επιβεβαίωσε στην «Φ» και ο προπονητής του συλλόγου Σωτήρης Δημάκης, τονίζοντας ξανά πως δεν θα πει «όχι» σε κάτι το εξαιρετικό!
  Πάντως τελευταία προσθήκη ήταν Τζανέτου Κατσαρέα ενώ προηγήθηκαν των Δημήτρη Πολυμενέα, Τζίφα Βασίλειου, Γιώργου Μπάλα και Ματθαίου Λίβα Παναγιώτη. Επτά ανανεώσεις έχουν γίνει έως τώρα ενώ τέσσερα παιδιά έχουν προωθηθεί από την Ακαδημία του συλλόγου.

  Δημάκης: «Να “χτίσουμε”
  έναν γερό και δυνατό κορμό»
  dhmakhs-sothrhs
  Η επιστροφή της Ομόνοιας στην Α είναι για τους παράγοντές της κάτι φυσιολογικό, καθώς θεωρούν ως εκεί αξίζει να παίζει, μιας και πρόκειται για μια μεγάλη παραδοσιακή μεσσηνιακή δύναμη και από τα ιστορικότητα σωματεία.
  «Παραμείναμε αρκετά χρόνια στην Α1 για διάφορους λόγους, ένας από αυτούς ήταν να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά και την στιγμή που νοιώσαμε έτοιμοι ότι μπορούμε … τότε και μόνον τότε επιχειρήσαμε να “ανέβουμε” κατηγορία» ήταν τα λόγια του Σωτήρη Δημάκη.
  Πρόσθεσε επίσης πως κοινός σκοπός είναι η εκ νέου εδραίωση της Ομόνοιας στην Α΄ Τοπική “χτίζοντας” έναν γερό και δυνατό κορμό παικτών που κάθε χρόνο θα αυξάνεται κατά 3 με 4 ποδοσφαιριστές, ώστε να βρουν την “χημεία” μεταξύ τους και σαν μια «γροθιά» παλεύουν με κοινό στόχο!

  Παραμονή από..νωρίς για να
  «βγουν» μπροστά οι μικροί!

  «Αρχικός στόχος η παραμονή» εξήγησε ο Σωτήρης Δημάκης και συνέχισε λέγοντας ότι «η ομάδα θα παλέψει για να το πετύχει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, καθώς έχει κάνει ποιοτικές μεταγραφές» όπως ξεκαθάρισε, ωστόσο, ουδείς σκέφτεται στην ομάδα για… βήμα παραπάνω! Αντιθέτως θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή τους, γιατί έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στον έμπειρο κόουτς να δώσει χρόνο και να “ρίξει στη μάχη” τα μικρά παιδιά της Ακαδημίας. Ελπίζει δε πως ταλαντούχοι μικροί όπως Αγγελής, Δεδούσης, Κοστριβάς, Βόλφι κα., θα αναδειχθούν μέσα από παιχνίδια που θα πάρουν, και θα αποτελέσουν το νέο «αίμα»!
  Εννοείται πως προτεραιότητα για τον Σωτήρη Δημάκη είναι το καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, που θα χαίρεται ο κόσμος και θα παρακινείται να παρακολουθήσει τους αγώνες της Ομόνοιας.

  Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα…
  τελευταία στιγμή θα κριθούν όλα!

  Μερικές σκέψεις για το νέο πρωτάθλημα μοιράστηκε με τη «Φ» ο κ. Δημάκης, χαρακτηρίζοντάς το ως ιδιαίτερα ανταγωνιστικό …σε βαθμό που σωτηρία και άνοδος θα κριθούν στην εκπνοή!
  Ο Σωτήρης Δημάκης χαρακτήρισε δύσκολο το νέο πρωτάθλημα: «Μόνο δύο ομάδες δεν έχουν, κατά τη γνώμη μου, ενισχυθεί όσο θα έπρεπε, το Ασπρόχωμα και ο Μιλτιάδης, και οι δύο ωστόσο έχουν την δική τους ιστορία και την δυνατή έδρα τους, κι ελπίζω στη συνέχεια να ενισχυθούν ώστε όλες οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές προσφέροντάς στο σύνολο ποιοτικό θέαμα στους μεσσήνιους φιλάθλους»

  Προετοιμασία …βάσει σχεδίου!
  Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε ως γνωστόν την Τετάρτη και μέχρι στιγμής πηγαίνει …βάσει σχεδίου!
  Το πρόγραμμα διαμορφώνεται αναλόγως με ανάγκες και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητών του συλλόγου, που εν γένει δείχνει μεγάλη κατανόηση, δεδομένου δε πως το επίπεδο είναι ερασιτεχνικό!
  Όπως εξήγησε στη “Φ” ο κ. Δημάκης: «με καλή θέληση και από τις δύο μεριές όλα λύνονται!»
  Προς το παρόν, λοιπόν, η Ομόνοια «στήνεται» και σιγά σιγά «δένεται» ώστε στις 30 Σεπτεμβρίου να είναι πανέτοιμη για την πρώτη «μάχη»! Το επόμενο στάδιο θα είναι αυτό του μονταρίσματος, που θα γίνει μέσα από φιλικά παιχνίδια με ομάδες από την ευρύτερη περιοχή.

  Οι κάρτες διαρκείας
  omonoia-diarkeias«Ο Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και ευχαριστεί δημόσια την επιχείρηση “Καφεκούτι” που για άλλη μια χρόνια στηρίζει την ομάδα μας.
  Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε από την Πέμπτη 3/8/2017.
  Η πώληση τους θα γίνεται καθημερινά από τα μέλη του συμβουλίου.
  Πληροφορίες στα τηλ: 695 1657660 – 694 8175988 – 694 5643652»

  Π.Ν.

  Leave a Reply