ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με 56’’.64 τρίτος στα 400μ. εμπόδια ο Χρήστος Μέτα του Μεσσηνιακού ΓΣ

0
    ΣΤΗΝ 31η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Π/Κ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

Δυναμικό παρόν έδωσε το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού ΓΣ την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης ,όπου πραγματοποιήθηκε η 31η Διεθνής Συνάντηση Κλασικού Αθλητισμού Παίδων και Κορασίδων Ελλάδας και Κύπρου.
Πλην των μελών που εκπροσώπησαν τις εθνικές ομάδες στην διοργάνωση συμμετείχε και μια μικτή ομάδα στίβου η οποία απαρτιζόταν από αθλητές και αθλήτριες συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφερείας Πελοποννήσου.
Τον Μεσσηνιακό εκπροσώπησαν ο Χρήστος Μέτα και ο Αλέξανδρος Σταματέλος. Ο Χρήστος Μέτα, αγωνίστηκε στον δρόμο των 400 μέτρων με εμπόδια και με επίδοση 56’’.64 κατέκτησε την 3η θέση.
Ο Σταματέλος, στον δρόμο των 100 μέτρων κατετάγη 7ος με επίδοση 11’’.94. Οι δύο αθλητές του Μεσσηνιακού στελέχωσαν και την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100 μ. της Περιφερείας Πελοποννήσου, η οποία τερμάτισε 3η με επίδοση 47’’.01.

Εντυπωσιακοί Χαμόδρακας και
Μαρία Καραΐσκου στον 10ο «Δαϊκλή»

Σε ανάλογο αγωνιστικό κλίμα, δυο ακόμα αθλητές του Μεσσηνιακού έλαβαν μέρος σε μια αθλητική διοργάνωση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στον 10ο Αγώνα Δρόμου «Δαϊκλής» που έλαβε χώρα στο Μάνεσι Μεσσηνίας, οι αθλητές του Τμήματος Στίβου Γιάννης Χαμόδρακας και Μαρία Καραΐσκου είχαν μια εντυπωσιακή παρουσία. Ο Χαμόδρακας έτρεξε την απόσταση των 7,5 χιλιομέτρων σε 26’.43’’:61 και κατέκτησε την 2η θέση επί συνόλου 227 αθλητών. Η νεαρή αθλήτρια (προερχόμενη από τις Ακαδημίες Στίβου του Μεσσηνιακού) Μαρία Καραίσκου, κατέκτησε την 110η θέση στο σύνολο και την 8η στις γυναίκες με επίδοση 40’.07’’:32.

Μια επιπλέον περίοδο θα λειτουργήσει
το CAMP του Μεσσηνιακού

Σε παράλληλο χρόνο, καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, το Καλοκαιρινό Camp του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού εξακολουθούσε να παρέχει στους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες υψηλού επιπέδου αθλητικές, επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες. Παρά το γεγονός ότι η λειτουργία του Camp ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί την τρέχουσα εβδομάδα, μετά από αίτημα γονέων και παιδιών, οι δραστηριότητες του θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται για ακόμα μια περίοδο.
Συνεπώς, ως τελευταία εβδομαδιαία περίοδος του Camp ορίζεται αυτή που έχει ως έναρξη την αυριανή ημέρα, 7 Αυγούστου.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές τηλεφωνείστε στο 6977 291792.

Leave a Reply