ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολλά υποσχόμενες συνεργασίες ανακοίνωσε η Εράνη

0

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (10/8) ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ που υπόσχονται πολλά έχει κλείσει μέχρι στιγμής στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου η ομάδα της Εράνης, προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό της για τη σεζόν 2017-18 τον Βασίλη Παπαγεωργίου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με πολλές παραστάσεις στις εθνικές ομάδες, τον σπουδαίο τερματοφύλακα Σωτήρη Λυμπερόπουλο και τελευταία τον σπουδαίο επιθετικό Κωνσταντίνου Βλαχόπουλου από τον Πανηλειακό.blaxopoylos-kostas-eranh
Η ομάδα της Εράνης καλωσόρισε επίσης μια πολλά υποσχόμενη 8αδα αθλητών. Η ανακοίνωση : «Ο ΑΠΣ Ερανη ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ανακοινώνει την προώθηση οκτώ νεαρών απ την ακαδημία της ομάδος μας τμήμα παιδικό στην αντρική ομάδα. Πρόκειται για τους Χρήστο Λαμπρόπουλο, Διονύση Μεϊντάνη, Χρονόπουλο Παναγιώτη, Άγγελο Γιαννακόπουλο, Δημήτρη Χαρμπά, Φώτη Γιαννακόπουλο, Αναστάσιο Μπουρδέκα και Γιάννη Μητρόπουλο. Η οικογένεια της ΕΡΑΝΗΣ εύχεται στα παιδιά της υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»

    Λαϊκή βραδιά στην
    κεντρική πλατεία

Λαϊκή βραδιά και λαχειοφόρο αγορά διοργανώνει την Πέμπτη 10 Αύγουστου 2017 η ομάδα της Εράνης, στην κεντρική πλατειά Φιλιατρών (ώρα 9:30).
λαϊκή βραδιά με λαϊκό συγκρότημα και κλήρωση λαχειοφόρου με δώρα 1 Laptop LEVONO αξίας 550 ευρώ και 1 ποδήλατο αξίας 200 ευρώ.

95 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply