ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τη στιγμή που ο Σώρρας κρύβεται συνεργάτες και οπαδοί του …επιμένοντας πραγματοποίησαν εκδήλωση στην Καλαμάτα!

0

Κάτι από το… παρελθόν το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου  με αφορμή τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο πάρκο του Λιμενικού το ίδιο βράδυ, οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, βγήκαν στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τους, κορνάροντας και καλώντας σε συμμετοχή!

Μάλιστα, λίγο αργότερα, στελέχη της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», έκαναν πορεία με σημαίες στα χέρια και διένειμαν φυλλάδια, προφανώς απτόητα από τις εξελίξεις και το «κρυφτό» Σώρρα!  Η εκδήλωση αφορούσε στην ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, την έξοδο της χώρας από τα εθνοκτόνα, όπως τα χαρακτηρίζουν τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», μνημόνια, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και την ενημέρωση για το πρόγραμμα του πολιτικού φορέα, του οποίου ο… ηγέτες καταζητείται! Ομιλητές ήταν η διευθύνουσα σύμβουλος του πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων, Βίκυ Χαραλάμπους και ο πρόεδρος της περιφέρειας ανατολικής Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλος.
Όλα αυτά, εκτυλίχθηκαν με φόντο την πρόσφατη απολογία τριών  κατηγορουμένων της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τον άφαντο πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις». Φέρονται να επέρριψαν ευθύνες στον Αρτέμη Σώρρα, υποστηρίζοντας ότι ενώ όφειλε να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να απολογηθεί για τις δικές του ενέργειες έχει εξαφανιστεί. Όπως φέρονται να ανέφεραν, οι ίδιοι ασχολούνταν αποκλειστικά με τον πολιτικό φορέα και πλέον βρίσκονται μόνοι τους αντιμέτωποι με κακουργήματα.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και εννέα συνεργατών του -εκ των οποίων για δύο έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης στο εξωτερικό. Τα αδικήματα που οι κατηγορούμενοι, κατά περίσταση αντιμετωπίζουν είναι αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και άλλα.

Γ. Α.

Leave a Reply