ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

9 ανανεώσεις, 8 νέα πρόσωπα και όσες δεν ανανέωσαν; προσφέρουν από άλλα πόστα!

0
    ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ …ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!

Με «σημαία» το τρίπτυχο… «δουλειά, δουλειά, δουλειά» θα πορευθούν και τη φετινή σεζόν αλλά σε ανώτερη κατηγορία, ο Μπάμπης Μυτσκίδης και τα κορίτσια του! Πέρυσι κατέκτησαν την άνοδο στη Β Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών και φέτος θα ντεμπουτάρουν δυνατά προσδοκώντας να εδραιωθούν με το «καλημέρα» και εν συνεχεία να κοιτάξουν… ψηλότερα!
Αποχωρήσεις δεν υπήρξαν αντιθέτως, όσες παίκτριες δεν ανανέωσαν προσφέρθηκαν να προσφέρουν στην ομάδα από άλλα πόστα παραμένοντας και εκτός τάραφλεξ σύμμαχοι στο πλευρό του συλλόγου! Το έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα ενισχύθηκε με αρκετές αθλήτριες φανερώνοντας την σοβαρότητα και κατεύθυνση ενός σχεδιασμού για κάτι πολύ καλό. Οι πετοσφαιρίστριες που εντάσσονται στη «φαρέτρα» του Μπάμπη Μυτσκίδη, μέχρι στιγμής καθώς το «μεταγραφικό μέτωπο δεν έχει κλείσει ακόμη», έχουν τα προσόντα και το σθένος να κερδίσουν ότι τους αξίζει εντός γηπέδου! Αυτό άλλωστε και το ζητούμενο για τον Απόλλωνα που τη νέα σεζόν θα επιδιώξει με το σπαθί του να κερδίζει όσα πραγματικά αξίζει στο πρωτάθλημα.
Όσο για τον προπονητή κ. Μυτσκίδη (μέλος του προπονητική τιμ της Εθνικής Ομάδας Ανδρών), διατηρώντας «ζωντανή τη φλόγα» και τη θέληση για τη δημιουργία ενός συλλόγου με ηχηρό όνομα, παρελθόν και μέλλον παραμένει για μια ακόμη σεζόν. Σε αυτό βεβαίως συμβάλει ιδιαίτερα και το γεγονός πως με τους διοικούντες έχουν κοινό όραμα και στόχους, αυτό άλλωστε ήταν εξ αρχής το κίνητρο για την σύμπραξη δυνάμεων!
Η ανακοίνωση του Συλλόγου που θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής βόλεϊ γυναικών, έχει ως κάτωθι:
«Πέρυσι βάλαμε το θεμέλιο λίθο στο οικοδόμημα που ονομάζεται Απόλλων Καλαμάτας βόλεϊ. Φέτος οφείλουμε να στηρίξουμε το τμήμα αυτό με γερές βάσεις.
Αρχής γενόμενης από τον προπονητή μας Μπάμπη Μυτσκίδη που εκτός από τις υπηρεσίες του προς τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Ελπίδων συνεχίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά με το Σύλλογο μας.
Ο βασικός κορμός στον οποίο στηρίχτηκε η ομάδα μας πέρυσι παρέμεινε και φέτος. Έτσι λοιπόν ανανέωσαν οι: Ιωσηφίδη, Καραχάλιου, Εξηνταβελώνη, Καζάκη, Νιάρχου, Μπελογιάννη, Πλαγιανού, Κοτσώρη και Μπούνα, ενώ όσες δεν ανανέωσαν παραμένουν στο τμήμα προσφέροντας τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους σε άλλα πόστα.
Ήλθαν ακόμα οι: Βομβύλα Μαρία -Ακραία από τον ΠΑΣ Ιωνικό 80, Δεδούση Έλενα κεντρικός- Διαγώνιος ελεύθερη μεταγραφή, Σακελλαρίου Τασούλα κεντρικός -ακραίος ελεύθερη μεταγραφή, Σταθοπούλου Ροζαλένα ακραία από τα Λύκαια Μεγαλόπολης, Σκοπελίτη Κωνσταντίνα λίμπερο από τον Ερμή Περάματος, Αντωνοπούλου Φωτεινή με υποσχετική από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., και τις μικρές Μπίτσικα Χριστιάννα και Μπίτσικα Μαύρα Γεωργία από το Ν.Ο.Κ. μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η διοίκηση θα προβεί σε περαιτέρω κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
Σκοπός μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ στο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον μεσσήνιο θεατή και να κερδίσουμε ό,τι, μας αναλογεί… Γι’ αυτό λοιπόν θα δουλέψουμε πολύ για να καταφέρουμε ότι μπορούμε περισσότερο και μοναδικό σύνθημα μας είναι “Δουλειά, δουλειά, δουλειά!!!”»

Leave a Reply