ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το αιώνιο παιδί, ο Πήτερ Παν και η μικρή νεράιδα Τίνκερμπελ στη «Χώρα του Ποτέ» ταξιδεύουν στην Πύλο!

0
    Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΉΤΕΡ ΠΑΝ & ΤΊΝΚΕΡΜΠΕΛ- ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (12/8, 21:00) ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ

Ένα αγόρι που δεν μεγάλωσε ποτέ! Ένας κόσμος περιπέτειας γεμάτος χαμένα παιδιά, νεράιδες, πειρατές, έναν τεράστιο κροκόδειλο, νεραϊδόσκονη και πολύ μαγεία! Την όμορφη ιστορία του αιώνιου παιδιού «Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ» παρουσιάζει η παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου.
Η θεατρική παράσταση «Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ- Στη Χώρα του Ποτέ», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου, μεταφέρει επί σκηνής το προσεχές Σάββατο 12 Αυγούστου (ώρα 21:00) στην Πύλο, Οικία Τσικλητήρα, όπου η πάλη του καλού με το κακό μαίνεται ανάμεσα σε πειρατές, χαμένα παιδιά και νεράιδες.

phter-pan-2

    Λίγα λόγια για το έργο…

Την εποχή που βασίλευαν οι Νεράιδες γεννήθηκε ένα αγόρι που δε μεγάλωσε ποτέ και που μπορούσε να πετάει σε μαγικούς κόσμους ανάμεσα στις νεράιδες.
Το αιώνιο παιδί, ο Πήτερ Παν, ζει στη χώρα της χαράς και της αιώνιας νιότης, στη «Χώρα του Ποτέ», με τη μικρή Νεράιδα Τίνκερμπελ και είναι ο αρχηγός των χαμένων παιδιών.
Οι Νταρλινγκ είναι μια ήσυχη οικογένεια. Ζουν με τα τρία παιδιά τους κάπου στο Λονδίνο. Η μικρή Γούεντι κάθε βράδυ διηγείται παραμύθια για Νεράιδες και πειρατές στα μικρότερα αδέλφια της Τζον και Μάικλ, ώσπου ο Πήτερ Παν εμφανίζεται και τους παίρνει μαζί του με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης της Τίνκερμπελ.
Έτσι αρχίζει η απίστευτη και φανταστική περιπέτεια. Όταν ο τρομερός πειρατής, Κάπτεν Χουκ, καταφθάνει στη «Χώρα του Ποτέ», ψάχνοντας για το χαμένο θησαυρό, γίνεται η μεγαλύτερη απειλή τους. Σκοπός του είναι να πιάσει τον Πήτερ Παν. Η δύναμη της φιλίας, το θάρρος, η πίστη στον εαυτό τους και το δίκιο τους θα είναι οι σύμμαχοι του Πήτερ Πάν και των χαμένων παιδιών σ’ αυτή την αναμέτρηση…

    ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Κείμενα-Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Βασίλης Ασημάκης
Μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη
Σκηνογραφία: Θοδωρής Τσιμπλάκης
Κινησιολογία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Βιντεοπροβολές-ειδικά εφέ: Κώστας Καλουδιώτης
Χορογραφίες: Ειρήνη Μεσσήνη-Φανή Παρλή
Στίχοι τραγουδιών: Γιούλη Ηλιοπούλου
Φωτισμοί: Γιώργος Γκαΐντατζής
Σπαθογραφίες: Δέσποινα Κασιώτη
Κατασκευές: Λάμπρος Σούνδιας
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μίνος
Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκόγιαννης
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κρίστυ Σγούρα
Παραγωγή: Θεατρική Αναγέννηση
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κώστας Καλουδιώτης, Σοφοκλής Μαθιόπουλος, Φανή Παρλή, Νίκος Μπατάλας, Δέσποινα Κασιώτη, Ειρήνη Μεσσήνη, Βασίλης Ασημάκης.
Νεράιδα στη γιγαντοοθόνη: Γιούλη Ηλιοπούλου

    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση εισιτήριων στο Viva (https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/piter-pan-tinkermpel-sti-xora-tou-pote/). Γενική είσοδος 8 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-4830330

Leave a Reply