ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου έπιασε δουλειά με όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον!

0

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησαν τη φετινή προσπάθειά τους αρχές της εβδομάδας, οι «νερατζούρι» που φέτος στοχεύουν σε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Τα νέα αποκτήματα

Τα νέα αποκτήματα

Παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, με μοναδική εξαίρεση τον πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάρα που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, ο οποίος πιθανότητα θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στον αυριανό (εκτός απροόπτου) αγιασμό.
Την αισιόδοξη ματιά του νέου εγχειρήματος και την υποστηρικτική στάση εξέφρασε ο υπ. Δημ. Σχέσεων, πρώην δήμαρχος Ανδανίας και τέως πρόεδρος του συλλόγου, Θύμιος Ξηρόκωστας ο οποίος ευχήθηκε σε παλιούς και νέους αθλητές ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν τονίζοντας παράλληλα πως η διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους καθόλη τη χρονιά συμβάλλοντας ώστε ο ΑΟΔ να φτάσει στην άνετη παραμονή του.

palamaras-stasinopoylosΜε Παλαμάρα «οδηγό»
Στον πάγκο των «νερατζούρι» κάθεται φέτος ένας πολλά υποσχόμενος προπονητής. Ο Κώστας Παλαμάρας που μέχρι πρόσφατα ήταν στο πλευρό του Νίκου Κακαλέτρη και μαζί πορεύθηκαν στο πρωτάθλημα της εξαιρετικά δύσκολης και ανταγωνιστικής Γ΄ Εθνικής, πήρε φέτος τα ηνία του Διαβολιτσίου και καλείται να φέρει σε πέρας τους στόχους που έχουν τεθεί. Στόχος του το καλό ποδόσφαιρο που θα κρατήσει «ζωντανό» το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και παράλληλα να στήσει με υγιή και ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει άνευ δυσκολίας την παραμονή της στην κατηγορία, δίνοντας επίσης ευκαιρίες στα νέα παιδιά του ΑΟΔ, να «ψηθούν» και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο βασικό σχήμα.
Στο πλευρό του Κώστα Παλαμάρα και συγκεκριμένα προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δανιήλ Σταυρόπουλος.

Το έμψυχο δυναμικό των «νερατζούρι»
Το ρόστερ της ομάδας έχει διαμορφωθεί ως εξής:
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Σουλαμπίκας Παύλος και Παναγιώτης, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Διαγούπης Βασίλης, Ντουμάνι Φάτι και Άρνολντ, Μερκούρης Άρης, Μπαλόπουλος Φώτης, Ζάκκας Γιάννης, Εμμανουήλ Νίκος, Κρεμμύδας Βασίλης, Παπαδόγιαννης Σάκης, Τσουκαλάς Σωκράτης.
ΗΡΘΑΝ: Δημόπουλος Διονύσης, Παπαγεωργίου Νίκος, Κωνσταντακόπουλος Τάσος, Βουρνάς Μάριος, Ηλιόπουλος Στέλιος, Τσώνης Παναγιώτης, Χριστόπουλος Χρήστος.

Leave a Reply