ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Κυπαρισσία για τον Στάθη Παρασκευόπουλο

0

ΚΙ ΕΝΩ άλλοι βρίσκονται «αλλού» και ψάχνουν «άλλες», εμείς είμαστε στην Κυπαρισσία όπου έχει υπάρξει οιστρηλατημένη κινητικότητα με αφορμή την αποψινή εκδήλωση για τον φίλτατο Στάθη Παρασκευόπουλο με αφορμή το πρόσφατο βιβλίο του «Με την καρδιά και με την πένα».

ΤΙΤΛΟΣ καθ’ όλα εύστοχος αφού ο φίλτατος Στάθης σε κάθε κείμενό του και επί σειρά ετών γράφοντας βάζει την κάθε ικμάδα της ζωντάνιας του στις λέξεις του.

ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ γραφιάς, χαλκέντερος και άοκνος εργάτης του λόγου μοχθεί νυχθημερόν προσφέροντας τις σκέψεις του στους αναγνώστες του μέσω των βιβλίων του αλλά και στα έντυπα με τα οποία συνεργάζεται, όπως είναι η «ΦΩΝΗ» στην οποία χρόνια τώρα αρθρογραφεί κάθε Δευτέρα.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ που απόψε παρουσιάζουμε είναι ένα ογκώδες πόνημα στο οποίο ο Στάθης έχει καταθέσει την ψυχή του στα πολυάριθμα κείμενα που γεμίζουν τις σελίδες του.

ΕΙΝΑΙ μια πρωτοβουλία της «ΦΩΝΗΣ» σε συνεργασία με τους Συλλόγους Αλιμακίου – Αναβίωσης και Προστασίας Ανω Πόλης Κυπαρισσίας για έναν ξεχωριστό άνθρωπο που με το έργο τίμησε και τιμά τα γράμματα, αλλά και τον γενέθλιο τόπο του με την πολύχρονη και πάντα ανήσυχη, ακούραστη και δημιουργική του παρουσία.

ΑΛΛΑ τα περισσότερα για τον Στάθη και το έργο του θα τα πούμε απόψε στις 8 μ.μ. στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος», μαζί με τον ίδιο τον τιμώμενο και ομιλητές τους Βύρωνα Πολύδωρα, Γιάννη Νικολόπουλο και Τέλη Γκιουλή.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply