ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Klaudia Delmer τραγούδησε Νίκο Γκάτσο στον Παλιό Νερόμυλο στην Κυπαρισσία

0

klaudia-delmer-2

Το βράδυ της Δευτέρας  7 Αυγούστου, στον κήπο του Παλιου Νερόμυλου στην Κυπαρίσσια πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Κlaudia Delmer με τραγούδια με στίχους του Νίκου Γκάτσου, του μεγάλου Αρκά ποιητή.

Ο υπέροχος κήπος πλημμύρισε από κόσμο που απόλαυσε την μελωδική φωνή και τις μοναδικές ερμηνείες της Κλαούντια σε πολλά αγαπημένα τραγούδια του ποιητή και σιγοτραγούδησαν μαζί της πολλές φορές. Συγκλονιστική και συγκινητική ήταν η ερμηνεία της στα δύο γράμματα που αφορούν στον Νίκο Γκάτσο: «Το γράμμα στο Μάρκο Βαμβακάρη» και το τραγούδι “Γράμμα στον κύριο Νίκο Γκάτσο” του Γιώργου Ανδρέου, που ήταν και το πρώτο φινάλε. Το δεύτερο φινάλε έκλεισε με το «Ασπρη μέρα» του Σταύρου Ξαρχάκου και με το «Τσάμικο» του Μάνου Χατζηδάκι.

Μαζί της το ωραίο κοινό του Παλιού Νερόμυλου απόλαυσε τους καταξιωμένους και υπέροχους  κιθαρίστες τον Αντώνη Κουφουδάκη και τον Αλέξανδρο Αρτεμίσιο, οι οποίοι και συνόδευσαν την Κλαούντια σε κάποια σημεία  και τραγούδησαν.

Μαζί με την υπέροχη Κλαούντια ο πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν το ολόγιομο φεγγάρι που έλουζε τον ωραίο χώρο που ήταν πλημμυρισμένος από τις ευωδιές των μυριστικών και των καρποφόρων δένδρων.

Αξίζει να πούμε ότι οι πιστοί της Κλαούντια ήρθαν από όλη την Μεσσηνία, Καλαμάτα, Μάνη, Γαργαλιάνους, Μάραθο κλπ.

klaudia-delmer-3

 

Leave a Reply