ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις με πάθος και δεξιοτεχνία στο 1ο αξιολογημένο τουρνουά Πινγκ Πονγκ

0
  ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις, γεμάτες πάθος και δεξιοτεχνία χαρακτήρισαν το 1ο αξιολογημένο τουρνουά του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου στην αίθουσα του Ομίλου Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας (Αθηνών 171) στην Καλαμάτα.
Το τουρνουά έγινε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 59 συνολικά αθλητών εκ των οποίων 13 ήταν βετεράνοι και 46 ανεξάρτητοι. Η χάρη… του Ομίλου έχει ακουστεί σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, γεγονός που αποδεικνύει η προέλευση των συμμετεχόντων. Μάλιστα στο 1ο αξιολογημένο τουρνουά του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας πήραν μέρος αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος όπως Δράμα, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Πάτρα, Αμαλιάδα, Αθήνα, Ξυλόκαστρο, Τρίπολη και βεβαίως από την «οικοδέσποινα» Καλαμάτα!
Παράλληλα, πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την ανανεωμένη χάρη στο νέο δάπεδο αίθουσα των αγώνων και παρακολούθησε πολλά και συναρπαστικά ματς με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο. Ιδιαίτερα δε οι τελικοί που, με εξαίρεση της κατηγορίας 60+ που τελείωσε με 3-0, οι υπόλοιποι τέλειωσαν με σκορ 3-2!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 • Οι νικητές κάθε κατηγορίας είναι οι κάτωθι:
 • ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ
  1ος ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
  2ος ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  3οι ROSE και ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ

  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18-39
  1ος ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  2ος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
  3οι ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ και
  ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 40-49
  1ος ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  2ος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3οι ΜΠΟΣΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  και ΙΩΣΗΦ ΒΑΓΓΕΡ(6/4/1969)

  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 50-59
  1ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
  2ος ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
  3ος ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΖΒΙ

  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 60 +
  1ος ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  2ος ΔΕΛΑΚΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  3οι ΧΑΤΖΗΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ και
  ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  Ο υπεύθυνος Γιώργος Καλογερόπουλος ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν μια ακόμη προσπάθεια του συλλόγου με μερικές ωστόσο… εξαιρέσεις!
  «Θεωρώ πως ήταν απόλυτα επιτυχημένο το πρώτο τουρνουά του ομίλου μας. Ευχαριστώ όλους και όλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην αίθουσα μας.
  Συμμετοχές από Κέρκυρα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Ξυλόκαστρο, Αμαλιάδα, Πάτρα, Τρίπολη, Βραχάτι Κορινθίας είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό για την προσπάθεια που κάνουμε. ελπίζω, οι αθλητές και οι οικογένειές τους να ευχαριστήθηκαν την διαμονή στα ξενοδοχεία και καταλύματα της Μεσσηνίας αλλά και τα παιχνίδια στο τουρνουά.
  Συγχαρητήρια στους νικητές κάθε κατηγορίας.
  Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση, τα τοπικά ΜΜΕ (εκτός από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που για άλλη μια φορά, ενώ έλαβαν σχετική ενημέρωση, δεν μας έκαναν την τιμή να καλύψουν το γεγονός, δεν πουλάει φαίνεται!!!).
  Επίσης να ευχαριστήσω τον Δήμο Καλαμάτας για την στήριξη του.»

  Leave a Reply