ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την άνοδο …στο στόχαστρο βάζει φέτος ο Νέστορας Πύλου!!!

0
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΑΣ “ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ… ΑΛΜΑ”

Να ανεβεί στην Β’ τοπική θα επιδιώξει φέτος ο Νέστορας Πύλου βάζοντας παράλληλα ένα ακόμη μεγάλο «στοίχημα» να προσελκύσει τα ντόπια παιδιά. Αρχές Σεπτέμβρη η “πρώτη” της ομάδας με τους Χρήστο Κούρτη και Αντώνη Λιανό θα βρίσκονται στο τιμόνι, ενώ προχωρά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Έξι μεταγραφές
για να κλείσει το ρόστερ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Νέστορα Πύλου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φέτος η ομάδα θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω και να κατακτήσει το εισιτήριο ανόδου για την Β΄ Τοπική μετά από έξι συναπτά έτη στην Γ΄ Κατηγορία.
Μάλιστα, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, τουλάχιστον κατά 90%, καθώς 100% έτοιμο θα είναι το Νοέμβρη που ξεκινά το πρωτάθλημα.
Όπως ξεκαθάρισε στην «Φ» ο πρόεδρος και κινητήριος δύναμη του συλλόγου Δημήτρης Κουφόγιωργας, η ομάδα θα κάνει 5 με 6 προσθήκες ποδοσφαιριστών δίνοντας προτεραιότητα στα ντόπια παιδία.
Ήδη, ο Νέστορας έχει κάνει προτάσεις σε ορισμένους πιτσιρικάδες από την ευρύτερη περιοχή και περιμένει το «πράσινο φώς» από τα σωματεία τους προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτησή τους.
Προς το παρόν η μεσσηνιακή ομάδα έχει πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές βρίσκοντας στα πρόσωπα των Χωριανόπουλου, Ταρβαλά και Μπιλάλη τα στοιχεία που αποζητά για να εμπλουτίσει το δυναμικό της.
Στον αντίποδα, έχουν αποχωρήσει ισάριθμοι παίκτες, ο λόγος για τους Κουρεμπανά Αριστείδη (δανεικός), Ζαγαρέλο Κωνσταντίνο και Ποτηριάδη Ευάγγελο.
Όσον αφορά στις ανανεώσεις καθώς φαίνεται όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα.

Κουφόγιωργας: “Ήρθε
η στιγμή να κάνουμε το… άλμα»!”

koyfogiorgas-nestor-pyloyΟ στόχος φέτος για τον Νέστορα Πύλου δεν είναι η παραμονή αλλά όπως προαναφέραμε επιδιώκει πολλά περισσότερα. Η ομάδα βάζει στο …στόχαστρο την άνοδο και ο υψηλός στόχος δεν αποσκοπεί απλά στην άνοδο κατηγορίας αλλά σε κάτι παραπάνω. Όπως εξήγησε στη «Φ» ο πρόεδρος Δημήτρης Κουφόγιωργας, επιδίωξη του συλλόγου είναι να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στα παιδιά της γύρω περιοχής να επιλέξει και να ενταχθεί στην οικογένεια του Νέστορα Πύλου, επιλέγοντας τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ως τρόπο ζωής. Αυτό παράλληλα θα συμβάλει στην δημιουργία ενός δικού του κορμού, μιας γερής βάσης που θα εγγυηθεί το μέλλον και του ιδίου του συλλόγου. Εξ ού και οι κινήσεις πού έχουν γίνει μέχρι στιγμής αλλά και όσες έπονται.
«Θέλουμε η ομάδα να ανέβει και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται» είπε ο κ. Κουφόγιωργας κι επίσης τόνισε ότι «στόχος είναι η τριάδα… Μετά από 6 χρόνια στην Γ΄ Τοπική ήρθε η στιγμή να κάνουμε το… άλμα στην Β»!
Επιπλέον αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, λέγοντας: «Έχουμε ένα δύσκολο ντέρμπι την πρώτη αγωνιστική με τα Λέιϊκα και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία με ποιον ξεκινάμε ή με ποιον παίζουμε στη συνέχεια, αφού όλοι στην πορεία θα παίξουμε με όλους!»
Η προετοιμασία του Νέστορα Πύλου αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Χρήστου Κούρτη ο οποίος θα έχει άμεσο συνεργάτη του, τον Αντώνη Λιανό.

Π.Ν.

Leave a Reply