ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλο στοίχημα να ξαναγίνει η Ανδρούσα απόρθητη έδρα … ένα «κάστρο»

0

ΚΑΝΕΝΑ περιορισμό και όλα ανοιχτά σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα και όσα προτίθεται να κυνηγήσει η Ανδρούσα. Η νέα διοίκηση, το τεχνικό τιμ και το εμπλουτισμένο ρόστερ της μεσσηνιακής ομάδας θέτει υψηλούς στόχους και σε ανάλογο κλίμα ξεκίνησε την προχθές την προετοιμασία της παρουσία αρκετών φίλων και αντιδημάρχων και πρώην δημάρχων.
Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Πετρουλάκης, είναι πολύ καλός γνώστης του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και των απαιτήσεών μιας και υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος στον Πάμισο Μεσσήνης. Σε συνδυασμό της δικής του εμπειρίας αλλά και τη δυναμική που προσδίδουν στο διοικητικό σχήμα όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, όλα είναι πιθανά! Αυτό επισήμανε κατά τον χαιρετισμό του στην προχθεσινή «πρώτη», ο κ. Πετρουλάκης ο οποίος δεν έκρυψε πως κοινή επιθυμία είναι η έδρα της Ανδρούσας να μετατραπεί ξανά σε «κάστρο» και να αποτελέσει φόβητρο για κάθε αντίπαλο!
androysa-3
Δράττοντας την ευκαιρία της παρουσίας αντιδημάρχων, πρώην δημάρχων και εκπροσώπων τοπικών φορέων ο κ. Πετρουλάκης επισήμανε την ανάγκη άμεσης λύσης του ζητήματος της κερκίδας ώστε το γήπεδο της Ανδρούσας να αποκτήσει τη δική του εξέδρα να υποδέχεται το φίλαθλο κοινό.

Χαιρετισμοό απηύθηναν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Χρήστος Χριστόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Θανάσης Κολυβάρης και ο δημ. σύμβουλος Κώστας Τσώνης, ενώ εκ μέρους της ΕΠΣΜ στη πρώτη της Ανδρούσας παραβρέθηκε και μίλησε ο αναπληρωτής Ταμίας, Νίκος Ρούτσης.
Νέο πρόσωπο στην Ανδρούσα είναι φέτος και ο κόουτς. Προπονητής με πολλά εφόδια χάρη στην επιτυχημένη μέχρι τώρα πορεία του και τα εχέγγυα να φέρει σε πέρας τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει ο σύλλογος για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Ο ικανός Νίκος Γεωργακλής θα επιδιώξει να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα που όπως είπε χαρακτηριστικά στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς δεν θα φοβάται να κυνηγήσει και να διεκδικήσει κάθε αποτέλεσμα.
Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργακλής δεν υπάρχει… «ταβάνι», η ομάδα έχει δυνατότητες θα παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και στοχεύει όσο το δυνατόν πιο ψηλά…
androysa-1
Σε αυτό βεβαίως συμβάλει και το ποιοτικό ρόστερ που έχει συγκεντρώσει φέτος ο Σύλλογος, η ενίσχυση του οποίου δεν έχει τελειώσει ακόμη καθώς θα γίνουν τουλάχιστον δυο ακόμη προσθήκες. Το ρόστερ της ομάδας έχει ως κάτωθι:
ΠΑΛΙΟΙ: Κατσίποδας Νίκος, Θεοδωρακάκης Νίκος, Γκούνης Δημήτρης (επέστρεψε από το Διαβολίτσι), Γεωργιόπουλος Φ., Μπ. Θεοδοσόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Ηλ. Μαραγκούλιας, Φαν. Βλαχόπουλος, Χαρ. Μουλαβασίλης, Δημ. Τσέλα, Διον. Ιμεράσι, Βαγγ. Βαβαρούτσος, Αλεξ. Τσώνης, Παν. Βασιλογιαννακόπουλος.
Παράλληλα, η ομάδα δίνει προτεραιότητα στη νέα γενιά προωθώντας από την Ακαδημία της τους φέρελπις Γιάννη Κουρέτα, Αχιλλέα Τάτσι, Μεν. Κουλέτση και Σαμ. Τσολχάι.
androysa-4
ΝΕΟΙ: Σπ. Δασκαλάκης (από Απόλλωνα), Κακογιάννης Νίκος (από Ηρακλή Ξυλοκάστρου), Αντ. Καλογερόπουλος (από Διαβολίτσι), Νικ. Πατσιώτης (από Τέλο Άγρα), Παν. Γερμάνης (από Αναγέννηση).
Από την προχθεσινή «πρώτη» προπόνηση απόντες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν οι Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος και Χαράλαμπος Μουλαβασίλης.

Leave a Reply