ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον περσινό κορμό συν κάποιες ποιοτικές λύσεις θα πορευτεί η Κυπαρισσία

0
    ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ»

ΔΕΙΛΑ δειλά και με αρκετά νεαρά παιδιά στο ρόστερ ξεκίνησε την Δευτέρα που μας πέρασε την προετοιμασία της η ομάδα της Κυπαρισσίας. Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς θα προσπαθήσει να κρατήσει τον βασικό κορμό και εν συνεχεία να «χτίσει» μια δυνατή ομάδα που να αποφέρει καρπούς στο μέλλον και θα αποτελέσει την εγγύηση βιωσιμότητας του συλλόγου.
Τέσσερις ανανεώσεις, μια αποχώρηση και αναζήτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών η εικόνα μέχρι στιγμής. Σε αναζήτηση ποιοτικών παικτών βρίσκονται στην Κυπαρισσία που θα δώσουν στην ομάδα περισσότερη ώθηση στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας ώστε να υλοποιήσουν τον ρεαλιστικό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο! Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση μεταγραφής αλλά η ομάδα «χτενίζει» την μεταγραφική αγορά και τις γύρω περιοχές, με απώτερο σκοπό να βρει αυτό που χρειάζεται.
Οι άνθρωποι της διοικήσεως σε συνεργασία με τον νέο προπονητή του συλλόγου ,Τάκη Παναγόπουλου, έχουν ρίξει το «βάρος» στην ανανέωση ποδοσφαιριστών και ήδη έχουν συμφωνήσει με τέσσερις, συγκεκριμένα με τους Μιτρόφ, Ανδρουτσή, Λαμπρόπουλο και Γιαννόπουλο.
Ενώ αποχώρησε ο Καμποσιώρης, ο οποίος ως γνωστόν μετοίκησε στην Γερμανία όπου αγωνίζεται σε ερασιτεχνική ομάδα.

Τάκης Παναγόπουλος
«Να σωθούμε γρήγορα»

Για τον στόχο που έχει θέσει για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν μίλησε στην «Φ» ο τεχνικός της Κυπαρισσίας Τάκης Παναγόπουλος, εξηγώντας πως προτεραιότητα έχει να σωθεί η ομάδα τον δυνατόν γρηγορότερα και εφόσον πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος, τότε θα προσπαθήσουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.
Για το αν η ομάδα θα μπορέσει να κάνει …την υπέρβαση και να κάνει το βήμα παραπάνω, ο κ. Παναγόπουλος επισήμανε πως «…είναι δύσκολο όχι, όμως απίθανο, καθώς περιμένουμε ποιοτικούς παίκτες που αυτοί θα προσπαθήσουν να κάνουν την διαφορά.»
Η προετοιμασία συνεχίζεται και σίγα σιγά ανεβαίνουν οι ρυθμοί των καθημερινών προπονήσεων.

Π.Ν.

Leave a Reply