ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο ζενίθ η έξοδος των εκδρομέων με την κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας χειρότερη από πέρυσι!

0

ΕΚΔΡΟΜΗ… ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ

Μαζική, είναι η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου, οι οποίοι φεύγουν κατά… κύματα, με κάθε μέσο, από τον κλεινόν άστυ. Αυξημένη, είναι η κίνηση και στον Κηφισό, όπου Μεσσήνιοι κυρίως στην καταγωγή, εγκαταλείπουν, έστω και την τελευταία στιγμή την Αθήνα, για λίγες ημέρες στον «παράδεισο» της ιδιαίτερης πατρίδας τους, συντροφιά με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Οι περισσότεροι δε, θα φιλοξενηθούν από συγγενείς και φίλους, γεγονός που επιβεβαιώνει την άσχημη οικονομική κατάσταση της πλειονότητας των Ελλήνων, με την κίνηση χρόνο με το χρόνο να μειώνεται, όπως δήλωσε στη «Φ» ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, Νικήτας Μπούρας. «Δυστυχώς, το καλοκαίρι, δεν είναι το αναμενόμενο! Η κίνηση στην Καλαμάτα, είναι λιγότερη από πέρυσι και οι διακοπές της μεσαίας τάξης των Ελλήνων, έχουν περιοριστεί πολύ, καθώς δε βλέπω να ξεπερνάνε το τετραήμερο», ανέφερε ο κ. Μπούρας με τη μακροχρόνια εμπειρία του και σχολίασε πως η διαμονή στην Καλαμάτα, περιορίζεται σε λίγες ημέρες και ειδικά το Σαββατοκύριακο. «Χθες και σήμερα, στο πλαίσιο της εξόδου των εκδρομέων, η κίνηση ήταν πολύ καλή και έχουμε 12 λεωφορεία σε επιφυλακή για την κάλυψη των αναγκών, 2 ωστόσο, λιγότερα από πέρυσι, δείγμα της πτώσης, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά», ανέφερε ο πρόεδρος του Φορέα, ο οποίος επεσήμανε πως έκτακτα δρομολόγια θα υπάρξουν και τη Δευτέρα το απόγευμα, καθώς είναι εργάσιμη και κάποιοι που δουλεύουν θα έρθουν την τελευταία στιγμή.

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ… ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!

nera-2Γι’ αυτούς όλους το Υπεραστικό ΚΤΕΛ έχει μεριμνήσει, ενώ σε ένδειξη σεβασμού προς τους επιβάτες, σαν «ευχαριστώ», οι οδηγοί, δίνουν συμβολικά, ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο κρύο νερό! «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε ο πρόεδρος και συνέχισε. «Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα και είμαστε όλοι σε επιφυλακή».
Παράλληλα, αυξημένη, αλλά λιγότερη απ’ ότι πέρυσι, είναι η κίνηση και στους εντός Μεσσηνίας προορισμούς και κυρίως προς τη Μάνη. «Υπάρχει αυξημένη κίνηση προς τη Μάνη και ειδικά τη Στούπα, την Καρδαμύλη και τον Άγιο Νικόλαο, όπως και προς την Κορώνη και λιγότερο την Πύλο», δήλωσε ο Νικήτας Μπούρας, επισημαίνοντας πως και τα ενδονομαρχιακά δρομολόγια, καταγράφουν μείωση, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

ΚΑΙΡΙΚΟ «ΜΟΧΙΤΟ» ΚΑΙ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ…

«Εχθρός» των λιγοστών έστω, εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου φαίνεται πως θα είναι ο καιρός, ο οποίος από σήμερα, να επιδεινωθεί, χωρίς ωστόσο, ο καύσωνας να μας… εγκαταλείπει! Και ναι, δεν έχουμε κάνει λάθος, η θερμοκρασία σήμερα, αναμένεται να φτάσει τους 40 με 41 βαθμούς κελσίου και σταδιακά, μέχρι αύριο, θα αρχίσουν καταιγίδες και οι ισχυροί άνεμοι. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αύριο, σε ολόκληρη τη χώρα.

Leave a Reply