ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κέφι και χορός εις υγεία του Πανευαϊκού!

0
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑ

Πολύ κέφι και χορός στη μουσική βραδιά και λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε ο Α.Ο Πανευαϊκός το Σάββατο που μας πέρασε στην Εύα Μεσσηνίας με το συγκρότημα “Ο Σταυρός του Νότου”.
Μια βραδιά αφιερωμένη στη διασκέδαση αλλά και στον ίδιο τον σύλλογο, αφού έγινε για την ενίσχυση του ΑΟ Πανευαϊκού που εκπροσωπεί επί σειρά ετών την περιοχή στα μεσσηνιακά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου της Εύας Διονύσης Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον νυν δήμαρχο Γιώργο Τσώνη για την παρουσία του αλλά και τους λοιπούς αιρετούς του Δήμου μεταξύ των οποίων και ο αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Διοίκησης, Δ/νσης και Πολιτισμού Κώστας Γεωργακόπουλος, καθώς επίσης τους εκπροσώπους τοπικών συλλόγων και αρκετούς επιχειρηματίες, χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου που τη νέα σεζόν ξεκινά μια νέα προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής κατηγορίας. Για μια ακόμη φορά στις συζητήσεις, στα πηγαδάκια, δεν έμεινε κρυφός ο πόθος και οι ευχές προβιβασμού της ομάδας στις ανώτερες ποδοσφαιρικές κατηγορίες της Μεσσηνίας.

Leave a Reply