ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η 16η γιορτή σύκου την Πέμπτη στον Πολύλοφο Μεσσηνίας – Την Τετάρτη ο διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής

0

Στο πλαίσιο της 16ης Γιορτής Σύκου στον Πολύλοφο Μεσσηνίας, την Τετάρτη 16 Αυγούστου, πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, πραγματοποιείται, για 4η χρονιά, διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής με βάση το σύκο.

Αν λοιπόν, σας αρέσει η ζαχαροπλαστική  και έχετε κάποιες συνταγές με πρωταγωνιστή το σύκο, φέρτε τις δημιουργίες σας την Τετάρτη 16 Αυγούστου στην πλατεία του Πολυλόφου, στις 8:30 μ.μ., για να διεκδικήσετε πλούσια δώρα:

– 1ο βραβείο: Χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ.

– 2ο βραβείο: Πολυμίξερ KENWOOD.

– 3ο βραβείο: Εξαρτήματα ζαχαροπλαστικής.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλοντας ένα μήνυμα στις Μεσσηνιακές Ημέρες Σύκου. Σημειώνεται πως οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με περισσότερες από μία γλυκιές “συκοδημιουργίες” και έτσι να πολλαπλασιάσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν ένα από τα 3 δώρα!
Το διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής θα παρουσιάσουν ο δημοσιογράφος γεύσης Παναγιώτης Παπανικολόπουλος (γαστροναύτης) και ο σεφ Πέτρος Βρυώνης.

Στον Πολύλοφο να επιδιώξετε να βρεθείτε και τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων. Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, όπου θα γίνουν ομιλίες και χαιρετισμοί για τη συκοκαλλιέργεια και τις προοπτικές της, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος (φωτό) θα παρουσιάσει μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, συνοδεία των Βάλια Μπελίτσου, Δημήτρη Τσινιδέλου, Σπύρου Καρκουλή. Θα υπάρχει πλούσιος μπουφές γλυκών με σύκο.

Leave a Reply