ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο για προσκύνημα στις Μονές Βουλκάνου και Δήμιοβας

0

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Επίκεντρο του γιορτασμού της Παναγίας στη Μεσσηνία είναι όπως κάθε χρόνο πρωτίστως η Ιερά Μονή Βουλκάνου, αλλά και Δήμιοβας.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ

Από τη Διεύθυνση της Αστυνομίας Μεσσηνίας έχουν ήδη ανακοινωθεί εδώ και ημέρες οι φετινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα και αύριο προς και από την ιερά μονή Βουλκάνου. Συγκεκριμένα:

Για τη διευκόλυνση των πολιτών, που θα μεταβούν στην Ιερά Μονή Βουλκάνου, κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, της 14ης και της 15ης Αυγούστου, ανακοινώνεται ότι, από τις 6 μ.μ. της Δευτέρας (14.8.2017), έως και τις 12 μ. της Τρίτης (15.8.2017), θα επιτρέπεται η άνοδος των οχημάτων προς την Ιερά Μονή, μόνο από:

  • Λάμπαινα – Αρχαία Μεσσήνη – Ιερά Μονή Βουλκάνου.
  • Λάμπαινα – Κακοπέτρι – Ιερά Μονή Βουλκάνου.
  • Μελιγαλά – Νεοχώρι – Αρχαία Μεσσήνη – Ιερά Μονή Βουλκάνου.

Η κάθοδος των οχημάτων από την Ιερά Μονή, θα πραγματοποιείται μόνο προς τη Γέφυρα Βαλύρας.

Επιπλέον, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς το καθολικό της Ιεράς Μονής (Παλαιά Μονή Βουλκάνου), από την 18:00 ώρα της Δευτέρας (14.8.2017), έως και τη 01:00 ώρα της Τρίτης (15.8.2017).

 Παρακαλούμε για την κατανόηση των οδηγών, καθώς και για τη συμμόρφωσή τους, με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΒΑ

Εξάλλου την προσοχή συνιστά σε όλους τους επισκέπτες-προσκυνητές της Μονής Δήμιοβας ο πρόεδρος του Τ.Δ. Ελαιοχωρίου Στέλιος Μάλαμας και ενημερώνει ότι η ΑΝΟΔΟΣ και η ΚΑΘΟΔΟΣ θα γίνεται από τον ίδιο δρόμο γι’ αυτό είναι απαραίτητη η παραχώρηση προτεραιότητας από τους οδηγούς. Με εντολή του δημάρχου και παρέμβαση του αντιδημάρχου ο δρόμος έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία της διαδρομής (ασφαλτοστρώσεις και διανοίξεις). Ο πρόεδρος Στέλιος Μάλαμας εύχεται σε όλους καλό προσκύνημα και καλή διαμονή.

 

 

142 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply