ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσοχή στην αριστερά μην την πατήσει η Μερσεντές…!

0

Το έχω ξαναγράψει,  ακόμα και τώρα που έχουν πέσει τα πρέκια  του υπαρκτού σοσιαλισμού, που απέτυχε κάθε μορφής κομμουνισμού ανά τον πλανήτη, που τώρα  αρχίζουν να στέκονται κάπως στα πόδια τους οι χώρες που υπέστησαν τον πειραματισμό της Σοβιετικής Ένωσης, ακόμα και τώρα οι λεγόμενοι αριστεροί ,κερδίζουν κατά κράτος τη  μάχη της ενημέρωσης, της κουλτούρας, του πνεύματος ,των καλών τεχνών, της λεγόμενης προοδευτικότητας, των λαϊκών αγώνων, του τσιπουρομεζέ και  της καφετέριας…

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥgalanopoylos

Πάρτε την κυβέρνηση αυτήν ! Κυβερνά μόνο και μόνο  χάριν του Καμμένου ενός ακροδεξιού θα λέγαμε που η δίψα του για την εξουσία τον έχει κάνει υποχείριο σε ό,τι του δοθεί να ψηφίσει, οι  διάφοροι πρώην άπλυτοι των Εξαρχείων , που τώρα νοιώθουν πολύ καλά μέσα στη Βουλή και στη Μερσεντές τους , κάτι πολύ φυσιολογικό  να συμβαίνει  , μια  και θέλουν να… διαβρώσουν τον καπιταλισμό εκ των έσω!!! Σε τι διαφέρουν από άλλες κυβερνήσεις δεξιές που πέρασαν από τη χώρα; Σχεδόν σε τίποτε, ακολουθούν την ίδια φρενίτιδα φορολογίας και αφαίμαξης της μεσαίας τάξης, που ακόμα και ο ακροδεξιός  Καμμένος να μην την εφάρμοζε τόσο στυγνά .. !

Ποια είναι η διαφορά τους; Ανερυθρίαστα και χωρίς τσίπα, λένε ότι λυπούνται σαν αριστεροί για τα δεξιά μέτρα που παίρνουν ! Είναι  υπέρ του λαού , αρκεί ο λαός  τους  φέρνει  τα ανάλογα έσοδα ! Ό,τι και να κάνουν σήμερα συγχωρείται, γιατί έχουν κάνει αγώνες στο παρελθόν…! Τι αγώνες ; ξέρω εγώ ; Β΄  ερασιτεχνική , Γ΄ εθνική ;  Θα σας γελάσω ! Δυστυχώς όσο ακόμα και τώρα όσοι είναι δεξιοί θα  ντρέπονται να λένε ότι είναι δεξιοί, και θα προσπαθούν να καλύψουν και να συγκαλύψουν αυτό που είναι , και όσο το κέντρο δε θα μπορεί να βρει ούτε διέξοδο ούτε ηγέτη , οι «τσαρλατάνοι» της  δήθεν αριστεράς  θα μας παραμυθιάζουν με τους αγώνες και τις περγαμηνές τους και τον Μαδούρο που θα μας έστελνε τζάμπα πετρέλαιο αλλά δεν τον άφησαν οι κακοί…! Η μάχη της εξουσίας  κερδίζεται δυστυχώς  με την προπαγάνδα και το δήθεν! Ακόμα και  σήμερα  το μούσι  κερδίζει…  και βουνό και θάλασσα , και … εξουσία!

 

Leave a Reply