ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 19 Αυγούστου ο 2ος αγώνας διάρκειας 1 ώρας στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

0

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και αθλούμενοι δρομείς Μεσσήνης θα οργανώσουν το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 τον 2ο αγώνα τρεξίματος και δυναμικού βάδην διάρκειας μιας (1) ώρας στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης με την υποστήριξη του πάντα φιλόξενου για τέτοιες δράσεις Δήμου Μεσσήνης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης σε στίβο 400m με φυσικό καρβουνίδι.
Ο σκοπός του αγώνα είναι η μετά δεκαπενταυγουστάτικη κατανάλωση θερμίδων εξαιτίας της υπερβολής στην πρόσληψη θερμίδων που ακολουθεί σχεδόν πάντα τη γιορτή της Παναγίας (15/08) στα δεκάδες τοπικά πανηγύρια και τις οικογενειακές συνάξεις!
Με χορηγό της διοργάνωσης τους αθλούμενους δρομείς Μεσσήνης και τον ΣΔΥ Μεσσηνίας θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες στη διάρκεια του αγώνα πολύ κρύα ποτά, νερά και ηλεκτρολύτες ενώ στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει μίνι πάρτι με μουσική πολύ κρύα μπύρα (κρύσταλλο), χυμούς και κρύο καρπούζι.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ –ΑΚΥΡΩΣΗ
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (χωρίς χρήματα συμμετοχής) ενώ οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι γεννημένοι από το 2001 και μεγαλύτεροι/ρες (≥16 ετών).
● Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα
● Επειδή ο αγώνας έχει περιορισμένο αριθμό συμμετοχών έως 100 δρομείς αν κάποιοι δρομείς δηλώσουν συμμετοχή και αποφασίσουν τελικά να μην συμμετάσχουν παρακαλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα τους διοργανωτές να δοθεί η συμμετοχή τους σε άλλους δρομείς που θα παραβρεθούν.
Για να ακυρώσετε την συμμετοχή σας στείλτε email στο zaneale@yahoo.gr ή elzacharo@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
Ώρα 17:00-18:45 προσέλευση αθλουμένων στο Στάδιο της Μεσσήνης για παραλαβή chip χρονομέτρησης και αριθμού συμμετοχής
Ώρα 19:00 Εκκίνηση αγώνα
Ώρα 20:00 Τερματισμός αγώνα
Ώρα 20:02-20:10 μέτρηση επιπλέον απόστασης
Ώρα 20:15 Τελετή απονομής στους νικητές (1ος Άνδρας, 1η Γυναίκα)
Ώρα 20:20 -22:00 Πάρτι με μουσική, μπύρα, χυμούς, φρούτα και σουβλάκια.

Leave a Reply