ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7η στην κατηγορία της και 11η στην κλάση της η «ΤΟΛΜΗ» στο 28ο Ράλι Ιονίου

0
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ Ι.Ο.Ν.Ε.

Με σημαντικές διακρίσεις για την μεσσηνιακή ιστιοπλοΐα ανοικτής θάλασσας με το σκάφος «Τόλμη» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος (ΙΟΝΕ) έπεσε το περασμένο Σάββατο η αυλαία του 28ου Ράλι Ιονίου Ιονίου.
Συγκεκριμένα η «Τόλμη» τερμάτισε πρώτη στους δύο αγώνες ελεγχόμενου στίβου στην κατηγορία της (C2) και δεύτερη στην κλάση της (ORC Club) μεταξύ 22 αγωνιζόμενων σκαφών.
Λόγω της εκτεταμένης άπνοιας στις ιστιοδρομίες ελεύθερης πλεύσης, η ΤΟΛΜΗ δεν κατάφερε να τερματίσει εντός του χρονικού ορίου τερματισμού σε δύο ιστιοδρομίες (Κέρκυρα-Παξοί και Παξοί – Ιθάκη), ενώ στην διαδρομή Ιθάκη-Ληξούρι Κεφαλονιάς τερμάτισε 7η στην κατηγορία της και συνολικά 11η στην κλάση της.
Το φετινό Ράλι Ιονίου συγκέντρωσε 38 συμμετοχές σκαφών προερχόμενα τόσο από την Περιφέρεια Ιονίου όσο και από άλλες Περιφέρειες (Πάτρα, Σαρωνικός, Κρήτη, Ρόδος), γεγονός που αύξησε τον ανταγωνισμό και το ενδιαφέρον του αγώνα. Τα πληρώματα διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητα και την ναυτοσύνη τους σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες άπνοιας και καύσωνα.
tolmh-skafos-2

Επόμενο ραντεβού το Σεπτέμβριο
Το σκάφος του Ι.Ο.Ν.Ε. θα καταπλεύσει την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμάτα ώστε να προετοιμαστεί για τους επερχόμενους αγώνες της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος που θα διοργανωθούν από τον Σεπτέμβριο στην Καλαμάτα.
Κυβερνήτης στη «ΤΟΛΜΗ» ήταν ο Ιωάννης Σαραντόπουλος και πλήρωμα οι Μάρθα Σινάπη, Κωνσταντίνος Λημνιός, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Βασιλική Κουφού και Έφη Δελικούρα.

Leave a Reply